Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1147048

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Wayne Gresky: Fniss! "Anstalt" har jag också drabbats av, men bara i ämnet "Fängelse och fängelser" som om jag minns rätt inte rönte så stor uppskattning från anstaltshållet:-)

En helt annan men riktigt komisk fuskarincident inträffade i söndags. I en liga administrerad av ett av alla dubbelnick! Nämligen MagisterSunday, som ju ändå använder sina alla namn med eftertanke. I den nya ligan SöndagsSkolan delas ut sju nya och någorlunda aktuella frågor varje vecka, samma för alla deltagare. Därför tacksamt för våra kära fuskarvänner. Tills i söndags, då det var en supersvår omgång. Detta berodde dock på att magistern varit förutseende nog att gillra en fälla på två frågor. Ligastjärnan "Carolak" tokbloopade, och svarade rätt på alla sju.

En av de två gillrade frågorna var en fråga om en förkortning för någon mystisk bakterie. Rätt svar skulle vara "URB". Detta fyllde carolak glad i hågen i och gick upp i ohotad ligaledning. Desto mer snopet att få veta att det inte finns någon sådan bakterieförkortning utan att förkortningen stod för "You Are Busted". CarolaK är numera relegerad från skolan. Go, Magistern, Go!!!:-D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tråden för dubbelnick, fuskare och annat skumt
Hehe, ganska coolt gjort av Sami att gillra fällor på det sättet. Sen känns det förstås mest underligt när VG:s störste dubbelnickare själv försöker sätta dit andra. Han kanske är ute efter monopol.
Kommentera