Brynäs IF

713250 inlägg · 7953 ämnen

4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!

966579 · » Till forumet


Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
Andreas Karlström: Sporten hos gavlenyhetsbyra 2008·01·14 är också rätt rolig att kolla på. Bara att luta sig tillbaka och åter låta Brynäs IF Elitishockey ta plats i de lokala medierna.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
Stefan Övik:
Det var trevligt att du kom in i debatten. Om jag ej missminner mig så var du även inne o skrev till mig när jag kritiserade Kent-Åke redan för länge sedan på BSKV:s gästbok.
Var det inte du o Boersma som skrev något till mig?

Jag vet inte om du vill utveckla det du ansåg om kent-åke då samt vad som var felaktigt i min kritik, men Boersma var/är? väl matchskribent, liksom du?
I så fall kan jag ha en viss förståelse varför Ni tyckte kritiken var obefogad gentemot Kent-Åke.

I vissa fall, jag säger inte alla, så finns det ett egenintresse av saker o ting.
Jag tror inte som GävleLasse att prestige skall sätta käppar i hjulet för att bygga upp något.
Dock. När föreningen leker med våra pengar o vad vi ej ännu fått svar på, om spelarbudgeten överskridits, så måste väl för katten Ni inom supporterklubbarna få fram fakta kring detta?

Om inte styrande från från våra supporterklubbar gemensamt kan sätta press på viktiga saker som berör, ja då förstår jag fullkomligt GävleLasse som anser att det idag saknas handlingskraft från våra supporterklubbar, när det gäller att få svar på frågor som berör.
Det har hänt såååå mycket inom föreningen under flera år.

Man har sparkat tränare o spelare o massvis med supporter samt sponsors pengar har runnit ut i kassan, till att betala ut löner.
Detta accepterar de flesta utan att ens försöka engagera sig för att ställa föreningen till svars, eller ens förklara varför det blivit så.
Skall en klubbchef informera sin styrelse om han överskridit sin spelarbudget, eller ligger detta på klubbchefens eget bord att bestämma?

Jag förstår precis vad GävleLasse vill komma till. Vi vill få svar på frågor o när supporters är oroliga över saker o ting är det supporterklubbarnas samt medlemsrådets uppgifter att utkräva svar, o därefter försöka lugna ner oron, besvikelsen som finns. Supporterklubbarna skall med gemensamma krafter kunna bli en gemensam röst som föreningen lyssnar till.

Förvänta Er inte alltid att medlemmar o andra supporters skall ställa frågorna åt Er. Ni om några som arbetar för supporters bör/borde veta att det finns intresse från andra att få veta saker o ting o bli informerade.
Det krävs så lite o jag med flera förväntar oss en förbättring på denna punkt Tack!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
65selander:
Han är ej med i någon supporterklubb. Jag låg i det militära med honom i Sollefteå I21/FO23, men han har under flera år suttit med i olika organsiationer o föreningar.
Han följer intresserat debatten på lite olika sidor o kommer med lite synpunkter då o då.
Så är det..
Kommentera


Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
58 Larsson: Ja hur har det startat? Tycker du med handen på hjärtat att det är bra som det är idag? Har det blivit bättre i år jämfört med föregående år? Har stödet på läktaren ökat?

Jag förstår mycket väl att du vurmar för BT som varit med från starten. Men hur funkar det i BT egentligen? Personligen så tycker jag att det inte finns några som helst tendenser på att det skall bli bättre. Jag själv har även jag en del i misslyckandet men problemet ligger djupare än så. Allt för få jobbar för att få saker och ting på rätt köl. Uppgifter delegeras med dessa blir ogjorda.

Jag lyfte frågan här för att jag vill Brynäs bästa. Med bättre stämning i Läkerolen så kommer det fler besökare, laget känner stödet och spelar förhoppningsvis bättre.

Det är ett problem med många små fraktioner och detta vill jag helst ha bort genom EN supporterklubb...Det är MIN åsikt å den kommer jag att diskutera oavsett om jag trampar er gamla rävar på tårna.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
stefanalno: I vilken supporterklubb är Västeråsarn med i?
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
58 Larsson:
Jag fick nyligen ett sms från en supporters i Västerås.
Han undrade varför man skall "LÄGGA NER" denna debatt om en eller ev. två supporterklubbar.
Har inte medlemmar till respektive supporterklubb något att säga ifråga, innan man ber supporters lägga ner debatten?

Jag anser det mycket märkligt att man på såpass lösa grunder o uppfattnigar om hur andra tycker/anser kan säga åt att LÄGGA NER debatten, men du kan måhända ha formulerat det hela fel?

Anser de i BT som du talat med att vi skall lägga ner denna debatt?
Det är ju min följdfråga i så fall.?
Då hoppas jag verkligen att de kan motivera detta.

Sköna poäng idag o vi får skänka ett stort tack till vår "extramålvakt"..
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
stefanalno:
:-) givetvis är det viktigt för att veta hur mycket spelarbudgeten överskridits.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
58 Larsson:
Det ligger debattörer fritt att tycka saker.
Jag är också emot en supporterklubb dock.
Dock har det visat sig på flera punkter att de ej kunnat
samarbeta samt sätta press på förening när så krävts.
Är detta inte nog så viktigt.?

Själv tycker jag det är märkligt att ALLA ger sig in i debatten just nu.
Var fanns alla debattörer när Kent-Åke uppenbarligen lämnade föreningen med att dragit över spelarbudgeten utan att informera styrelsen.
Frågan är ju ännu obesvarad från styrelsen, för att ta ett exempel.
Om det rör sig om två hundra tusen eller sex hundra tusen eller en miljon, ja det är helt ointressant för oss i medlemsrådet, supporterklubbarna att få veta.
Det finns/fanns frågor som är minst lika viktiga som berör oss supporters men tydligen väljer det stora drevet att gå igång när det passar.
Tänk om samma engagemang kunde råda lite oftare....
du förstår säkert ,59 larsson, att det finns mer supporters än mig som är oroliga vari man lägger sin krafter emellanåt.?

Roger51, Rodrigues, GävleLasse o någon/några till, berör problemen, samt tycker något om det mesta men sedan är det en "prestigekamp" att vara så tyst som möjligt..i vissa debattämnen.
Gäller särskilt företrädare för våra supporterklubbar o det vore någon gång trevlig att få veta vad medlemsrådet anser om det som skett inom föreningen.

Det är inte vi utan Ni som skall hålla Era medlemmar informerade samt dra igång saker när så krävs. Det är Ni som skall ta upp medlemmars o andras frågor kring föreningen. Det är Ni som skall ställa frågorna o informera oss övriga.
Om Ni saknar personer som kommer med spörsmål, så är det bara att läsa på HS så hittar Ni frågor som styrelsen kan svara på.
Måhända kan Ni själva ställa spörsmål som styrelsen får besvara.

Det är nada av information vad som händer kring vissa saker,
beroende på ego, o ovilja att ta i det som kan bli, eller kännas obekvämt.
Även Boorken såg detta problem inom föreningen.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Vad jag förstått så är inte BS så värst sugen på EN supporterklubb och det är inte de jag snackat med i BT heller. Hur har denna debatt startat ? Lägg ner.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse:
Överlag håller jag med dig. Jag tror att det är viktigt att försöka hitta ett samarbete mellan supporters från alla delar av landet. Det finns personer med stor kunskap, stort kontaktnät som skulle till vara till gagn för EN eller TVÅ supporterklubbar.

Jag anser att man lokalt kan resa på matcher, ta upp diskussioner med mera, men har man en bredare o större grupp med personer som kan bidra med åsikter mm, så är det betydligt större chans att utvecklas.

Enligt en represantant från Malmögruppen, så finns det flera supporters därifrån som har goda idèer med mera. Istället för att dessa idèer blir lokala just för deras skull, så hade dessa krafter måhända kunnat gagna en eller två supporterföreningar på ett bättre sätt.

Mitt motto är att ta tillvara på de kunskaper som finns att förbättra saker o ting kring supporterleden.
Idag fungerar det inte på ett tillfredsställande sätt.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten:
Själv är jag tveksam till en supporterklubb.
Finns plats för fler men inte som det ser ut idag.

Om man har rätt man/kvinna på rätt post personer som arbetar omkring dig, så är ett arbete i en supporterförening väldigt enkelt.
Har man dessutom grundläggande värderingar som överrensstämmer o älskar att arbeta för andra människor, så anser jag att man kan vara en mindre grupp om det så krävs.

Får man dessutom uppskattning samt respekt för det man åstadkommer, så är arbetet betydligt enklare.

Problemet som jag ser det är att det finns klara o entydiga saker som visar att det finns personer som arbetat alltför stor del med/för sig själva o den grupp man tillhör av supporters etc...

Vill någon pröva något nytt o starta upp verksamhet till föreningen, som kan lyfta supporterkulturen o stödet på läktaren, så är jag med till 100%.
Om det sedan startas upp i Gävle, Malmö, Stockholm eller Pajala berör mig inte...
Avstånd är inga problem. För mig handlar det om resultat, värderingar samt respekt från de man arbetar för.

Tycker dock att det är bra att flera av de personer som arbetar o har arbetat inom supporterleden ger sina åsikter o jag hoppas nu att det kan bli startskottet till något nytt.
Dock behöver vi föryngra ledet, men det är en annan fråga.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
westerlind: Vart skrev jag att Supporterklubben skulle styras från Gävle?

Det hänger ju på vart initiativtagarna bor.Är det ett gäng samer som spånar i en kåta över en kåsa barrte så lär det bli lappland.Min vision ligger mer i att man har EN supporterklubb med styrelsemedlemmar från hela sverige, tillsatta för deras egagemang och kunskap snarare än dittjatade lallare som inte har något engagemang alls.

Vidare så kan man lätt fixa resor precis när som helst. Det behöver inte vara spikat i augusti utan finns det intresse för en resa så är det ju bara att hyra en buss och åka..

Brynäs skulle få mindre att säga till om, något medlemsråd skulle inte behövas alls. Med en supporterklubb så skulle kontakten bli lättare. Man kan bestämma något efter ett kort samtal istället för att behöva kolla runt med alla småklubbar i god demokratisk anda.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse:
Jag håller fullständigt med i allt prosten/Micke säger. Förstår ingenting av de stolliga ideerna att skapa en allsmäktig sovjetisk kolchosklubb. Just nu bestämmer vi i Stockholm självständigt från vecka till vecka vilka matcher våra medlemmar visat intresse för och därför vill åka till. Med din föreslagna centralstyrda koloss måste vi istället be om lov varje gång vi vill åka på match. Vad är det som är så bra med det?

Jag förstår givetvis tanken med att samarbeta, men om idén med en gemensam lallarförening under Brynäs IFs överhöghet kommer till så är nog den självständiga supporterkulturen fullkomligt stendöd.

Själv tycker jag tvärtom att vi Brynäs-supportrar ska vara stolta över vårt engagemang och självständigt bestämma hur, när och var vi ska ge våra hjältar vårt stöd. Har jag fel så ska naturligtvis våra allsmäktiga och visa föredömen i Brynäs styrelse i all välmening ge oss faderliga råd hur vi ska lägga upp vår verksamhet.

...men då är inte jag med längre...
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
wikström: När vi körde igång BT för tio år sedan så var ordet HATA förbjudet på vår ståplats, domarjävel var också fel, stå upp som en riktig man fanns inte .Kenne generationen har bytts ut mot en lite yngre och respektlösare generation som har annammat storstads publikens hatande och Italiensk pyrokärlek. Kennegenerationen dog en smula i Västerås när det regnade gurkor.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
Men var är bt på hemmamatcherna????
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten:Engagemanget kanske inte blir större men det är många driftiga personer son helt enkelt fått soppatorsk sen har en ny kommit och börjat om från början igen. Är man engagerad och känner att man har tt stöd och inte behöver göra allt själv så orkar man längre.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: OM är ju också min förevändning!
Ditt och Mitt engagemang lär ju inte bli störe bara för att vi tvingar ihop tre supporterklubbar.
Vad gäller hemmastå och stödet där så tror jag detta är en helt annan debatt.

Medlemsrådet fungerande kan vi väl alltid diskutera men vi hade ingen svårighet att samarbeta där supporterklubbar emellan. Det hela skedde naturligtvis på Brynäs premisser och klagomål därom får då tas upp med dom.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten:OM, men hur långt räcker ditt engagemang? Hur långt räckte mitt engagemang eller alla andra som har engagerat sig genom åren? Det är fortfarande väldigt tyst på hemmastå, allt för mycket kraft läggs på pajkastning supporterklubbarna emellan.

Sen har vi ju hela historien med medlemsrådet. De småskvättar till supporterklubbar vi har idag skall försöka samarbeta ed Brynäs för ett gemensamt mål, men går det när alla supporterklubbar kör "sin" agenda i första hand.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Självklart har vi det. Men jag snackar om mitt engagemang, inget annat.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Så du kliver av så fort som det kommer en ersättare som DU tror är "värdig"?  Fan har ni inte demokrati i BS? ;)
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Som jag redan skrivit! Kör igång bara, jag har absolut inget egenintresse i detta vilket somliga tror. Jag gör detta för Brynäs bästa och kliver GÄRNA av i samma sekund som det finns ett bättre alternativ. Jag refererar endast till hur jag tror att det ser ut i dagsläget och hur engagemanget manifesterar sig.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Om man luftar en idé så kanske någon nappar. Om det nu är så svårt at göra det tillsammans i dagsläget så kan man ju lätt dra slutsatsen att nuvarande personer inte är lämpliga.

Du är ju orförande i BS så det känns lite som att du talar i egen sak. För du är väl nöjd med det som är. eller?
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Tycker det är bra initiativ, alla vill att något händer. Enade är vi starka!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jag säger det igen, jag tror inte det blir TILLSAMMANS.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: ja men det är väl enklare att dra runt en skuta tillsammans än småskutor på egen hand.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jaa. Vi kanske skulle visa Brynäs några av de planer vi har , och höra lite vad dem säger bara? .
Den här idén ska inte kunna misslyckas eftersom att det finns såpass mkt brynäsare runt om i vårat avlånga land
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jag förstår att du luftar en idé men jag tror att det blir svårt att få alla att fortsätta med det hårda jobbet om man tappar det regionala engagemanget.
Efter 25 år i föreningslivet och fem år i supporterklubben säger min erfarenhet att du har fel i att det är många son vill hjälpa till, tyvärr!
EN supporterklubb kommer att innebära att det kommer att bli samma antal människor som får dra runt HELA skutan.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
lillovechkin: Ja varför kör vi inte på det här? Först och främst så måste någon/några ta tag i det hela på allvar. Samlas och lägga upp de grundläggande riktlinjerna och sedan jobba därifrån.

Jag kan tänka mig att Brynäs kommer att ge ett bra stöd för ett sådant initiativ.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jo, jag menade inte att det skulle bli så.. altså. man har en huvudstyrelse som är riktigt angagerade och som styrs från folk med intresse från alla delar av sverige.
Sen styrelsemötena kan man ju via telefon eller internet, det ska ju inte vara något problem och fixa detta...

Varför kör vi inte på de här, det kan bli riktigt bra!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Jag luftar en idé, sår ett frö om man säger. Problemet idag är att det saknas folk, det problemet är inget unikt för BT utan jag tror att det är ett fåtal som gör det mesta i varje supporterklubb. Om man nu samlar styrkorna så får man fler personer under samma paraply som stöttar varandra.

Hur det blir för mig i framtiden vet jag inte. Jag har mina kunskaper och kan säkerlgen även jag bidra med dem om än lite begränsat. Men jag tror att det finns många därute som gärna skulle vilja hjälpa till och bidra.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Som du numera vet efter att ha jobbat i BT något år så är det ju just DET som är poängen. DU har absolut ingen tid och ingen annan heller vad det verkar.
MAN ska slå ihop supporterklubbarna och MAN ska göra ditt och MAN ska göra datt...
Men vem ska göra jobbet i verkligeheten?
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Personligen så har jag inget med BT att göra längre. Jag hoppade av när jag började veckopendla i arbetet. JAG har absolut ingen tid till sånt. Men det finns säkert andra personer som nappar.

Så länge man jobbar för att få in mer folk till matcherna.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jag säger inte att BS är bättre, däremot är det regionalt förankrat.
Vad gäller bussresorna så är du mer än välkommen att börja anordna konkurrenskraftiga resor från Stockholm till Läkerol Arena. Personligen så har jag absolut ingenting emot det. Hugg i bara Lasse!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
lillovechkin: Ja visst måste man se över den problematiken med det geografiska. Men om man börjar med EN supporterklubb så kommer det att lösa sig för i grund och botten så handlar det om resorna.

Man väljer ut ett antal matcher och kör bussar från olika städer, allt efter behov och intresse.

Om man skall ha regioner med egen styrlse vet jag inte om det blir så bra. Då blir det precis som förr med en massa revirpinkande.

Vad som behövs i första hand är ett antal persoer från hela sverige som startar upp det hela. Sen får man göra lösningar efter bästa möjliga demokratiska förmåga.

 
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
prosten: Så problemet är att BT inte är attraktivt nog? Hur skulle du reagera om BT började ordna bussresor till LA från stockholm? Eller från Västra sverige? Det skulle bli ett jäkla liv om att vi "snor medlemmar" från era regioner.

Vad är det som gör BS så mycket bättre än BT?
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Ja det borde kunna bli bra..
Det bästa är väl att man skapar en stor supporterklubb, och sedan delar upp det så att alla regioner(Norr,gävle,väst,stockholm) har nån slags "ledare" osv. och att man anordnar fler resor tsm..Där har vi lösningen..
Lägg ner alla nuvarande - slå ihop!

Brynäs Support!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jag tror att tanken med endast en supprterklubb är förfelad. Vi som jobbar i dom supporterklubbar som inte är stationerade i Gävle gör ju det just för att få en spridning av Brynäs popularitet i andra regioner än på hemmaplan, och för att locka folk från andra regioner till att åka på hockey i Läkerol Arena.

Problematiken ligger inte hos utlokaliserade supporterklubbar utan hos den dominerande hemmasupporterklubben. Du får väl helt enkelt göra BT till en så attraktiv förening att alla vi andra vill gå med.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
65selander:Jo visst måste det vara sånt. Men skall dessa fåtaliga människor egentligen vara ett hinder?

Nej, jag tror minsann att en ny supporterklubb är vad som behövs.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
sylf: Men då är det väl bara att örfila upp dom och tala om vad som gäller. Funkade med mej.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Jag tror som dig Lasse att om man lägger ner BT, BS och BSKV och bilda en som heter typ "Brynäs Support" så tror ja de kan bli en nystart för alla Brynäs supportrar. Och börja från noll och och få de bättre än vad de är nu. så jag är verkligen med på ditt förslag
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
wap.hockeysnack.com
Lasse: REVIR PINKANDE. Läste nyss på TextTV att Arboga som ärs sketen klubb för många. De stänger av folk i fem år !!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
Jajjen: "Spöar dom folk eller handlar det bara om dödskallar? "

Ha ha ha ha !! En brakskit så är dom borta, Ska mer än ett par tomma kalsonger till det!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
65selander: men vad är det som gör att BT BS och BSKV inte kan samlas under samma fana? T ex Brynäs Support, rätt och slätt. Är det prestige och en massa vi och dem? Visst kan det bli trassligt med styrelse osv. Men klarar man av att driva multinationella företag via internet och samlas då och då för större möten så borde man kunna göra det som supporterklubb.

Vilka skall då sitta i styrelsen? Enkelt. Personer som anmäler sitt intresse för att de är kunniga och VILL arbeta ideellt, inget annat. Samlar man all den kompetens som finns runt om i landet så kan man få till en riktigt bra styrelse. Jag menar här sitter de flesta och gnäller på Brynäs organisation, men hur ser det ut i supporterklubbarna? Är det bättre där?

Skulle det bli allvar av min take så skulle vi med lätthet kunna bli en stor supporterklubb, en supporterklubb som skulle göra Brynäs IF stolta.

Ultras har gjort många bra tifon, något de gott skulle kunna göra i Brynäs support.

BSKV har kommit mangrannt många gånger och verkligen lyft stämningen i Gävle, något de gott skulle kunna som medlemmar i Brynäs Support.

osv osv...

Samtidigt så tror jag att ännu fler duktiga personer skulle vilja sluta upp i leden och bidra med vad de kan. Problemet idag är att allt för mycket missköts så att de flesta hellre skiter i att vara med. Resten är bara med för att få lite rabatt på inträdet eller vill åka blligare på resor.

Som sagt var, jag ser inga som helst nackdelar. Om det är någon som har några så vill jag gärna att ni skriver dem här. Kanske ör det någon som har en lösning...
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
sniper: har du någon länk te henne så en kan se bilder
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
wap.hockeysnack.com
Lasse: Att det finns olika grupperingar är inte ovanligt. I Brynäsöär det BT, BSKV samt Stockholm som räknas. Vill de andra åtnjuta billigare biljetter så är det bara att joina julgransledet. Som sagt var Ultras har gjort många goa tifon men de har även valt en en egen väg att vandra.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
GävleLasse: Låter som musik i mina öron!
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
wap.hockeysnack.com
Brynästigern: Det har inte med vad man sjunger. Det är andra saker som spelar in. Hata Dalom kan vem som helst sjjunga.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
Brynässtockholm: Lägg ner alla supporterklubbar och bilda EN ny. Samla alla supportrar under samma fana helt enkelt. Som det är idag så är det för splittrat. en del grupperingar sjunger inte för att en annan gruppering var de som startade sången osv.

Samlade som EN supporterklubb gör även det mycket enklare för Brynäs att hjälpa till, de behöver bara stötta EN supporterklubb utan att behöva oroa sig för att avundsjuka uppstår.

Resorna då? Ja, detta löser sig ganska lätt. Har man en agenda där man i första hand jobbar för att få igång publiken i Gävle så faller det sig naturligt att mycket kraft ska läggas på resor TILL Gävle. Visst kommer det att knorras en del bland oss Gävlebor som inte kan åka på lika många resor men samtidigt så blir ju hemmamatcherna bra mycket roligare. Och ser Brynäs att stödet förbättras så kommer även bidragen att öka.

Jag ser inga som helst hinder för att en sån grej skulle bli verklighet. Allt för Brynäs bästa - Det är väl detta support går ut på i första hand.
Kommentera

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
alla ni som vill bli av med UB .. det ska kasnka skapas en " Grupp " för yngre vet ganska många som är intreserade om det i Uppsala , stockholm m.m !

Men man vet ju inte om man vågar man får ju ganska många Hs användare imot sig om man sjunger en liten visa om motståndarna ..

Men jag ska klura lite under sommaren ! men skulle vara kul att få igång uppsala folket lite mer och stockholmarna :)
Kommentera

966579 · »