Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Brynäslåt!

680489 · » Till forumet


Sv: Brynäslåt!
Brukar finnas låtar på sånadär olagliga program som DC och liknande om man vill vara en sån person.
Annars hörde jag på nån match för ett tag sen att dom hade tyckt upp nån ny singel av en gammal låt eller va de va. Så den kan man ju köpa om man vill vara mer laglig..
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
Brynäs1912: hehe brynäslåtar skall det va?du få be claesw om hjälp hehe
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
Jag skulle vilja ha lite brynäslåter, kan ingen lägga upp några här???
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
85E-Martinsson: Ja, utan att veta vad den låt du nämner handlar om så får jag hålla med om att en sån låttitel kan göra att man tolkar det som något negativt. Jähkels låt är som jag sa något av ett tidens tecken, med en självklar ironisk baktanke. Det ryktas att Jähkel, som mycket riktigt är Timråfan, som svar på en låt som på något sätt häcklade Timrå, skrev texten til den låt vi pratar om som svar på detta.
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
Dream Team: åfan trodde han skojjade när han skrev Brynäsjävlar, AIK Trubaduren har nämligen gjort en låt som heter Djurgårdsjävlar
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
85E-Martinsson: Har du hört låten "Brynäsjävlar", som ståpäls nämner här? Visst är det ett fokus på Timrå i den låten, men samtidigt ger den en bild av hur maktförhållandena var under -70-talet. D.v.s med ett Brynäs som alla ville slå, men inte alltid hade kapaciteten. Texten handlar om just en sån match där allt helt plötsligt satt, och där Timrå fick mästarlaget på fall. Så indirekt så är ju låten faktiskt en hyllning till Brynäs.
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
ståpäls: ja också finns det en som heter KAPA TALLARNA KAPA TALLARNA
Kommentera

Sv: Brynäslåt!
mattiaskarlgren: Den heter Brynäsjävlar och och framförs av Lennart Jähkel.

Finns det fler brynäslåtar? ;)
Kommentera

Brynäslåt!
Hallå!

Tänkte höra mig för ifall någon här inne har Brynäs låten? kommer inte riktigt ihåg vad den heter dock. men vore roligt om nån kanske har den och kan skicka den över msn?!

adda isåfall gärna: [email protected]

ursäkta nytt ämne, men tack på förhand!
Kommentera

680489 · »