Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Cirkusen fortsätter

473300 · » Till forumet


Sv: Cirkusen fortsätter
88Lindkvist: Jag tror inte att Honken går tebax te NHL...
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Nej jag förstår det. Mkt enklare att raljera över motparten istf att försöka svara på dennes argument.
På tal om "vuxen", menar jag....
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Lägg ner bara förfan...Orkar inte ens försöka föra en diskusion med dig.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Vad i mitt resonemang tycker du är fel?
Vad är det som jag vridit och vänt på?
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Nej jag har insett att de är ingen ide att diskutera med folk som bara vrider och vänder på sakerna...Små barn brukar vara bra på sådant och då för att provocera och retas bara,men du är vuxen om jag förstått rätt ?
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: "Helt rätt o store gud du har aldrig fel"

Räcker det inte med 1 Rodrigues här på sidan? :-)
Han brukar också svara på samma sätt när sakargumenten tryter...
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: står på text-tv med men dom tar informationen från aftonbladet så
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: jaja så är det nog. Helt rätt o store gud du har aldrig fel
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Om du nu vill diskutera målvaktsfrågan i Brynäs så blir det lite förvirrande om du börjar prata om 2 målvakter i världsklass.

"Tänka sig att hur BIF än värvar och gör om i laget mm så gör man alltid helt rätt :)"

Nu blandar du ihop saker och ting igen.
Vem har sagt att man gör rätt?
Jag konstaterar bara att Korhonen verkar vilja gå, och vad gör vi då?
Med den ekonomi vi har, är det realistiskt att värva en toppmålvakt som backup till Honken?
Alternativt att Honken isf blir backup, ngt som jag tror inte är så lyckat för Honkens del.
Om nu Korhonen sticker så blir det ett klart dilemma. Det kan iofs ses som en chansning att bara lita till Honken men det är vi ju inte ensamma om, ifall det nu skulle vara till ngn tröst.
Är det ngn som t.ex vet vem som står bakom Kiprussoff i Timrå?
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Nu har Brynäs lagt ut info om Almtorp på sin hemsida, men inget om Korhonen. Kanske är en anka. Hrnpf Aftonbladet.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
70Igor: Min gissning är att man bara försöker komma överens om det ekonomiska när Karhu går. Tror inte att man försöker med ngn sorts övertalningskampanj eller liknande. Känns som att Markus har bestämt sig.
Finnar brukar vara bestämda (se Timonen) :-)
Fast osvuret är kanske bäst....
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Ja nu snackade ju jag om Brynäs två målvakter och sedan om jag kallar dem bra,gätte bra eller världsklass är skitsama jag disskuterar fortfarande målvaktsfrågan i Brynäs och jag utgick ifrån att alla som håller på BIF då vet va jag snackar om för målvakter
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Mkt möjligt att du rankar Honken som en målvakt av världsklass. Det gör inte jag. En mkt bra sådan förvisso, men knappast av världsklass.
Skall man få 2 målvakter av världsklass, där båda accepterar att vara tvåa, då krävs det pengar. Därav pengasnacket.
Hade vi pengarna hade jag naturligvis också sett både Brodeur och Kiprussoff i Brynäs.
Typ.....
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Officiellt besked kommer under eftermiddagen/kvällen tydligen.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Enligt Kebs sida håller de på att förhandla med Karhu på kanliet just nu, söndag eftermiddag. Skulle vara intressant att vara en fluga på väggen därinne och få reda på vad fan som händer egentligen.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
70Igor: Inte så djävla kul för mig.... :-)

Exakt. Ungefär som med Bommen. Var ju en helt värdelös värvning... :-)
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Ditt svar var för övrigt detta från början på att jag tyckte de var bättre med två målvakter av världsklass.
"Ja, det tycker jag också. Men det resonemanget kan man ha råd med om man håller på Frölunda eller Färjestad.
Nu håller vi på Brynäs och lever i verkligheten, dvs en verklighet där pengapåsen är lite mindre än hos de lag jag räknade upp."

Så vem va de som drog in pengar i det hela ???
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Vad kul det skulle vara om Karhunyheten skulle visa sig vara en tidningsanka. Då skulle nog Honken helt plötsligt ändå vara en målis som blir jädrigt sporrad av konkurrens, tror du inte ;-)
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: Får Sundlöf tag i en back och en center av världsklass före stängningsdags blir jag riktigt nöjd. Då kan Jokela gärna få öppna båsdörren resten av vintern. Blir det däremot ingen påfyllning kan jag bara tolka det som att Brynäs är i allvarlig finansiell kris igen med tanke på de signaler som sänts ut om att man skulle förstärka.

Då är det kvalserien som gäller i bästa fall, uteslutning i värsta.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Okej på så vis....Visste inte att han tillhörde de som blev sämre av att slåss om första platsen,men om de är som du vet att de är att han blir bättre av att ha förstaplatsen vigd för sig så e ju det bra för oss så länge han är hel och frisk.
Tänka sig att hur BIF än värvar och gör om i laget mm så gör man alltid helt rätt :) Antar att du kan se nå bra med Arnason affären oxå
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Tja....vet inte om jag har så mkt kött att komma med. Jokela gjorde en ES-match för TIK, premiären mot Luleå som TIK förlorade med 0-5. Även om Jokela inte var nå´n Kipprusoff så kan man väl inte lasta honom för förlusten.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Jag har hela tiden bortsett från pengar i just denna sak. Förstår inte varför du blandar ihop saker och ting.
Målvakter är väldigt olika. En del gillar knivskarp konkurrens och andra föredrar tryggheten att veta om att man är förstekeeper.
Honken tillhör enligt min mening den senare kategorin.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Jokela is a joke, i varje fall som andremålvakt i Brynäs. Det är ingen slump att han är tredje målis i ett AS-lag. Han har haft chanser i Timrå men inte befunnits vara tillräckligt bra.

Igen--jag vill inte göra boksllut på den här värvningsområgången förrän alla fakta är på bordet, men så här långt ser det banne mig inte bra ut.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Du skrev att det här var bra för Honken och vad har det med pengafrågan att göra ? Få höra varför det här blir bra för Honken utan att blanda in pengar (Bortse från hur mycket pengar de tjänar som jag gjorde och se till spelarnas bästa)
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
RavenLord: Ja, det tycker jag också. Men det resonemanget kan man ha råd med om man håller på Frölunda eller Färjestad.
Nu håller vi på Brynäs och lever i verkligheten, dvs en verklighet där pengapåsen är lite mindre än hos de lag jag räknade upp.
Vad håller Jokela för klass egentligen?
Mkt spekulationer men ingen verkar ha ngn koll.
Hallå Timråiter!! (och Leksingar förstås)
Dags att komma med lite kött på benen....
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Huge: Tycker att det bör vara bättre med två målvakter i världsklass som sporrar varandra än som det nu blir att Honken vet att han är Nr1 ?
(men vill man ej ta den kampen så ska man heller inte vara kvar)
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: Detta är nog tyvärr ingen anka utan som jag ser det bara en logisk följd av att Honken kom in i truppen, EFTER att man mer eller mindre lovat Korhonen att bli förstemålvakt denna säsong. Markus har nog tigit och lidit en del men nu tror jag att tålamodet tagit slut.
Det verkar helt enkelt som att Markus vill bort och då är det ingen ide att börja tjafsa om detta. Svårt att sia om klubben känt på sig att detta kunde hända men ändå låtit det fortgå i hopp om att det kanske ordnar sig.
Lite tagna på sängen verkar det iaf som att man blivit.
Att man får läsa detta i Aftonbladet innan Brynäs släppt det hela beror kanske på att Korhonen i besvikelsen "läckt" lite grann eller att det kommit ut på annat sätt.
Fördelen som jag ser det är ju att vi får loss pengar då Korhonen i förhållande till Jokela kostar mkt mer. Även om Jokela verkar vara en medelmåtta så är han trots allt ett mkt bättre alternativ än Lundström, som det verkar.
Nu får man förmodligen en andrekeeper som helt accepterar att vara tvåa, och det passar nog framförallt Honken mkt bra.
Skulle Honken, gud förbjude, gå sönder så finns det ju i nödfall massor av lockoutade målvakter att tillgå. Under förutsättning att lockouten fortsätter, vill säga.
Prio 1 nu är att få hit en back som ersättare för Timonen. Tycker man i första hand skall titta spelare som har spelat i ngn annan liga under konflikten, men som av olika skäl vill röra på sig.
Inget fel på Blake och andra namn som varit på tapeten, men dom verkar vara djävligt otränade. Fast det är klart: vill Blake hit så tackar man nog inte nej skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: Vi lägger oss på försvar och väntar på att motståndarna ska äta upp oss menar du :-)

Om Karhuryktet stämmer vill det till för Honken att hålla sig frisk och kry för Jokela har visat i både Timrå och Leksand att han inte fixar elitnivån.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Gusten: Det har ju varit så här tidigare; Aftonbladet är ökända för sina ankor. Och Sundlöv brukar veta vad han gör så jag vill se alla förändringar i truppen under det här transferfönstret innan jag tar ställning till det hela.

Det enda vi vet med säkerhet är att alla andra klubbar i elitserien förstärker ordentligt nu, inte minst de klubbar vi har under oss i serien. Om vi ska ha en sportslig chans att försvara slutspelsplatsen så vill det till ett par-tre rejäla förstärkningar. Dackes och Sulkus skador innebär att de är borta ett par omgångar. Vi kan inte släppa in ett gäng gallerkillar som ärrade NHL-proffs.

Idag och imorgon kommer att kännas som en enda lång tredjeperiod.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
lindberg: Jo,nån ska ju ligga där oxå:-)))))
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: Vilken historia vet inte om man ska skratta eller gråta, om det är sant vad är skälet till att välja Jokela framför Lundström? Nej som det ser ut nu bär det nog raka vägen ner under kvalsseriestrecket igen när serien drar igågn..
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
bocken: vad ar det man far hora har korhonen lamnat bif? och har har jag bara kommit till london an, aja hoppas mormor spederar pengarna flitigt...
till 88lindkvist: kan tyvarr inte svara folket pa heathrow verkar ha sparrat det.
nu ar det 13h framfor mig
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Gusten: Helt rätt resonemang.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jompe: Glöm inte Timonen, skadorna på Dackell och Sulku. Vi ligger fan minus 5 sen senaste matchen. Men du har nog rätt, kan vara bra att vänta tills Korhonenryktet blir bekräftat. Sen får man ju verkligen hoppas att Sundlöv inte tycker det går trögt på spelarmarknaden ända till tisdag.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Gusten: OM Aftonbladets drapa om Korhonen är sann så tycker jag det är skit att man får höra det i dagspressen innan Brynäs lägger ut det på sin hemsida. Ska Leksands tredjemålvakt bli andremålvakt i Brynäs?? Tusen gånger bättre att hämta upp Jocke från Almtuna i så fall. Nu är det väl viktigt att inte utvärdera detta f***e transfgerfönster innan det stängs, men det vi sett hittills (dvs. inget plus Leksands tredjemålis minus Korhonen) inger inget lugn inför återstoden av säsongen.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Gusten: Måste vi skaffa NHL spelare då???
För om NHL Börjar så blir vi av med dem.
Men det finns kanske inte så mycke annat och välja emellan.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Lilljanne: OM detta är sant så förutsätter jag att detta är ett sätt att frigöra pengar för Sundlöv att ta hit MINST tre NHL-förstärkningar. ANNARS suger detta transferfönster galla...BIGTIME!!!
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Fast jag hoppas på att det är en tidnings anka.
Korhonen vill jag ha kvar och inte få honom i ett annat ES lag.
Så tills det står på Brynäs hemsida så ska vi inte lite på tidningarna.

MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jag tycker att dom skulle ta tillbaks Lundström från Almtuna och lägga pengarna som blir över efter Korhonen på flera utespelare från NHL.

MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
bocken: jaha
Kommentera


Sv: Cirkusen fortsätter
88Lindkvist: Tredje målvakten från Leksand ersätter Jukila.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
dreamland: Blir lundström andre målvakt nu eller???
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
dreamland: Gävleklubbar kör alltid med någon slags budgetvariant. Titta på GIF exempelvis. Vad har dom värvat hittils? Ingenting!
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
bocken: Honken har inget lock-out kontrakt så han blir kvar även om serien drar ig´ång där borta. Han skrev kontrakt med Brynäs men kunde ha spelat där borta om han hade fått ett kontrakt före den 15 september men det fick han inte och tillhör därför Brynäs hela säsongen......men jag hade gärna haft kvar Karhu till nästa säsong
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
bocken: Nä det finns nog ingen.
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Jag förstår ingenting just nu??? Släppte Brynäs Kohronen och tog in en tredje målvakt från Leksand? Ska vi även värva en kille ifrån Almtuna? Timonen försvann, Arnason skickades iväg, Luovi stack hem till Finland, Dackell skadad, Björck skadad, m.m... Vadå? Har pengarna som var avsedda till dessa lirare bara försvunnit? Vem ska ersätta Honken om NHL drar igång? Kan någon svara på allt det här?
Hallå! Vakna nu, för fan!!!
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Lilljanne: Å vi TIK-fans drar en lättnadens suck...detta innebär att om mot förmodan Timrå får målvaktsproblem så är inte längre Jokela ett alternativ....
Kommentera

Sv: Cirkusen fortsätter
Lilljanne: Men vad händer om NHL börjar???
Sticker Honken då??
Blir lundström 2 målvakt nu eller??
Kommentera

Cirkusen fortsätter
Korhonen drar
Jokela kommer (varför inte Lundström?)
Almtorp kommer
SM-guld 04/05?
Kommentera

473300 · »