Brynäs IF

715260 inlägg · 7953 ämnen

Helt nytt lag

739750 · » Till forumet


Sv: Helt nytt lag
Det ser ut som att Backbesättningen kommer att minska en smula redan nu...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
bradberry: Menar du vårt resonemang om centerfrågan så är mitt svar att jag tog med Karlsson som ytterforward. Hela min tes angående detta byggde ju på att Boork skulle anamma tanken om att försöka tussa ihop Bäckis och Karlsson i och med att de spelade tillsammans i JVM.

Sen om han tillhörde en av de bättre på isen låter jag vara osagt. Kan man kräva det av honom då han var en av de spelare som är införskaffad att fylla en roll i A-laget. En sån kille skall vara tongivande i ett lag där 13 av de mest tongivande spelarna saknas.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Varför snackar vi inte om sjödin? han som satt och käka ahgrens bilar och drack cola light ;) och han ska vara idrottsman ;P tänker inte på vad han stoppar i sig.. eller de klart hans "bästföredatum" har nog gått ut..
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Varför nämner ingen Sebastian Karlsson? Han är center och var definitivt en av de bästa på isen igår.

I övrigt imponerades jag av den där Alcén. Kommer bli bra.......
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Gusten: Ja Malmen har varit runt en del i laget på olika positioner. Jag tycker även jag att Malmen var bra tillsammans med Molin och Bäckis. Men nu är ju inte ens Molin å bäckis i samma kedja längre.

Ja, vad ska man dra för slutsatser? Har Lind meddelat att detta blir hans sista säsong och man försöker att hitta en ny center i de egna leden? Att Bäckström drar nästa säsong får vi nog räkna som spikat i alla fall. Sticker han och min tes om Lind stämmer så kommer vi att behöva centrar...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Visst Danielsson har haft eksem för nåt år sedan och missade väl typ 10 matcher förra året. Men jag hävdar ändå att Björne är mer rätt typ, spelskicklig som han är. Har lite svårt för centrar med betonghandleder.

Sen var en del av poängen att jag är orolig att Malmström ska känna sig som en hoppjerka och alltiallo.
Jag tycker t.ex att Molin-Bäckis-Malmis funkade ypperligt förra säsongen. Men sen kom Widing in i laget och sedan dess har Malmström kastats runt rätt vilt.
En spelartyp som Malmström vill man ju ha kvar i klubben hela karriären. Dels på grund av spelstilen och även som du säger att han är en evighetsmaskin som aldrig (nästan) missar en match.

Men det kan ju vara som du är inne på att Boorken redan har bestämt sig för att köra Dackell-Lind-Björne.

Vafan vet en stackars Brynäsare i exil här uppe i finnmarken ;)
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Bissett19: Ja det ska bli intressant att se hur laget kommer att formeras. Förhoppningsvis så kommer de att signa Cipulis, gör han en lika bra insats som igår i fortsättningen så tror jag att de tar in honom i truppen. Då får vi ännu en ytterforward och då tror jag att Malmen skulle få mer speltid som center. Men jag tror att det bli i fjärdekedjan i så fall. Med ett skadefritt lag så är Bäckis och Lind givna första och andracentrar, Hansen tror jag går in i tredje, i alla fall om han spelar som igår. Han fick ganska begränsat med speltid men jag tycker att han ser lovande ut.

Kanske får vi lite mer indikationer under SCA cupen. En sak är säker dock. Jag ser verkligen fram emot att få möta Leksand i Mora, då med ett helt annat lag än det som ställdes på isen igår ;)
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Kanske är det så att Boorken har tänkt att köra med Karlsson som ytterforward o göra Malmen till tredjecenter efter Bäckis o Lind,när man tänker efter så är ju Malmen ofta tillbaka först i försvarszon av anfallarna,tack vare sin starka skridskoåkning,han är ju med andra ord en bra tvåvägspelare o det är ju ett gott kriterie för att bli center.

Man är ju lite skeptisk(som vanligt) men jag ser nog hellre Malmen som tredjecenter än som det var förra säsongen efter Widings entre´ i laget då Malmen mest fick bära vatten med Spets i fjärdelinen.

Vi får se vad som händer,men det är ju alltid kul att spekulera lite......
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Malmström är nog en av de friskaste spelare som spelat i Brynäs. Killen har missat EN seriematch på 3 säsonger.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Gusten: Vad gäller Danielsson så är även han en smula skadebenägen. Kalla det otur, kalla de vad du vill. Kontentan är i alla fall att han missat många matcher de senaste säsongerna. Sen tror jag att Björne tillför mer för laget som ytterforward. Han har sett grymt bra ut tillsammans med Dackell och Lind.

Om vi vill få ut mer av Molins offensiva egenskaper så skall han spela ytterforward. Jag tycker att Molin blir för defensiv när han spelar center.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Men nog fan känns Björne och till och med Molin som ett bättre alternativ än "powerforwarden" Malmis när det gäller centerrollen. Men okej, Boork kaaaanske kan mer hockey än mig :)
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Bissett19: Min enda slutsats är:

Men sitter vi så säkert på centersidan? Med Lind vet man ju inte, han är känd för att vara skadebenägen, det i kombination med att Karlsson spelade tillsammans med Bäckis under JVM, då som ytterforward ger ju en öppning för att eventuellt testa den kombon om Bäckislinan (vilken det nu är blir) går i stå.

Som det är nu så har vi en uppsjö av ytterforwards så att göra om Malmen till center kan vara en god idé.

Slutligen så kan det vara så enkelt att Boork försöker ge Malmström en nytändning i karriären genom att ge honom nya arbetsuppgifter.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
dg93:Brynäs är ju bäst!
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Gusten: Att Malmström ska slussas in som center låter ju märkligt,jag tror inte riktigt på det,vi har ju fyra centrar redan i Bäckström,Lind,Hansen o Sebastian.K......Vet inte riktigt vad Boorken har i kikarn.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Gusten: Och länken dårå....
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
"- Jag spelade ju som center vilket är nytt för mig. Men jag tycker att det gick bra.
- Ja, jag tror att det är tänkt att jag ska spela in mig i den rollen nu för att sedan spela där när elitserien startar, avslöjar Brynäs förste målskytt som belönades med en middag på Monroes i Sandviken."

Jaha? Vem kliver ut som ytterforward då? Är någon av de ordinarie centrarna skadad? Konstigt, i mina ögon är Malmström urtypen för en hårt jobbande ytterforward.
Björne hade nog passat bättre som centerbackup, han fick väl till och med lira center i landslagsdebuten om inte jag missminner mig.

Men det kanske är ytterligare ett steg i "misshandlingen" av "alltiallon" Malmström, jag är rädd för att han inte förlänger efter denna säsong.
Iofs så KAN han ju vara positiv till förändringen själv också...nä tro om jag ska ta och jobba lite nu....
Kommentera

Sv: Helt nytt lag

Alisandali: nej men spelmässigt var han inte alls lika bra i IK Oskarshamn som han var i Bajen....

Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Db_04: 12 mål 16 ass 28 poäng i Hammarby och 9 mål 13 ass 22 poäng i Oskarshamn är väl ingen större skillnad .
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Falken: ska bli kul å se hur han lyckas i Brynäs...han gjorde en bra säsong i Allsvenskan men även en inte fullt så bra......
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Det var en kille som länkade till den här filmen på ett annat forum så då tyckte jag att det var något som säkert några vela se även här.

Det är en hyllningsfilm med Mads Hansen och alla mål han gjorde under förra säsongen. Se länk.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
WarhawK:
Nej, men det är ballt!
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Ove Myling: ja visst har den det... Det är ju positivt i sig.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: MEn håll med om att det är bra att supporterklubben fått viss uppmärksamhet genom detta bråk?
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
BFG: det var liksom inte det inlägget från mig handlade om...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
mattias - 74: Som med Leksingar Modoiter och Moranissar ;)
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Ove Myling: Vad är det för fel på nya loggan då? Själv så tycker jag den är rätt tuff...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
RavenLord:
Det inte lett vara sloven i dagens media ;->
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
mattias - 74:
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
RavenLord:

Sloven eller slovak? Grek eller Turk ?? Same Shit but differnt name =)
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Hur ska man ha det i Tidningarna ena stunden är Robert Kristan Sloven och andra stunden skriver dom att han är Slovak som i dagens artikel i AB och GD.
Fan bedrövligt av dom
Själv har jag då full koll på att han är från Slovenien
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Vad tråkigt att man inte var inloggad under tiden ni bråkade om BT:s nya logga. alltid lika kul med meningsskiljaktigheter här på hs.

nu verkar det som stormen har lagt sig och det är väl ingen idé att se bakåt?
Men... man jag kan ju säga såhär:
Jag hade ingen koll på BT och dess logga innan bråket startade. Nu har jag varit in på BT:s hemsida och tillochmed sett nya loggan. Så all publicitet är väl bra publicitet antar jag. Grattis Lasse

Vad jag tycker om loggan?
Det håller jag för mig själv!
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
70 Rodrigues:
Håller med, men det är nog inte fel på hemsidan utan den som administrerar densamma.
Ett annat exempel är att jag "råkade" se att man lagt ut den långa versionen av byggfilmen. Varför ger man inte en blänkare på hemsidan??
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
GävleLasse: Tråden heter visserligen "Helt Nytt lag" men det skulle fan inte skada om Brynäs IF fixade en helt ny hemsida också, det är under all kritik att dom inte fått ut en enda rad om ispremiären igår, hur svårt kan det vara? BT har gjort det och även GD.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Db_04: NJa, det bästa hade varit att förstärka laget med en spelare som kunde få ut de kvalitéer Viitakoski har. Nu blev de det Näst bästa alternativet...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Ove Myling: ja tycker inte  de var fel att ni kicka han..... Ilves fans ljublade i alla fall... och antagligen ni brünäsare med
Kommentera

Sv: Helt nytt lag

Ove Myling: han var inte bra i Brynäs de kan ja hålla med om :) men han var bra  i slutet av förra året i Ilves och blir säkert viktig även 06-07!

Ja tycker de är skoj att han är tillbaks där...

Kommentera

Sv: Helt nytt lag
BFG: Bara någon sitter barnvakt åt deras ungar under tiden...
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Db_04: Visst har Vesa varit bra en gång i tiden. Men inget varar ju för evigt.

Så du tyckte alltså Boorken gjorde fel som sparkade honom? Enligt mig ett klockrent beslut.

Nej, du. Vesa var en enda stor besvikelse. Skönt att slippa honom.
Kommentera

Sv: Helt nytt lag
Ove Myling: Får väl ta en sk kvartssamtal med dom spelarna då..hehe
Kommentera

Sv: Helt nytt lag

Ove Myling: Tror nog Vesa hade presterat om han hade fått spela i rätt omgivning.... i Ilves har han haft Helminen som serverar han.

Det tog ett tag innan man kände igen han när han kom hem från Gävle, men efter ett tag fick han ordning på grejjerna och gjorde 10 poäng på 29 matcher... ett blygsamt facit för en spelare som han.

Kommentera

Sv: Helt nytt lag
claesw: Exklusive målvaktssidan tycker jag att laget ser bättre ut än förra året.

Mycket bättre konkurrens på alla platser. Känns som om ingen har en "given" plats, under Boork. Inför de senaste säsongerna har de ju mer eller mindre varit givet att dö-högarna Miettinen, Wahlberg och Viitakoski skulle spela i antingen första eller andrakedjan. Skönt att Boork tar ut de spelare som presterar.

Blir intressant att se om de gamlingar som är kvar kommer att prestera eller bli petade. Hur kommer det att gå för Lind och Dackell? Kollar man Dackells offensiva "stats" borde han ju inte platsa i en producerande första eller andrakedja. Frågan är ju om han nöjer sig med att spela i tredje eller fjärde?

Något som oroar är att man ser spelarna ute på krogen varje helg. Kan inte vara särskilt hälsosamt.
Kommentera

Helt nytt lag
Spännande säsong med ett i princip helt nytt lag.

Ska Boork lyckas skapa en vinnande formel, tro? Materialet är helt omöjligt att bedömma på förhand, backsidan oroar...

Ett bra tips för att få tiden att gå fram till premiären är att köpa ett gammalt hus och renovera, tiden flyger fram!
Kommentera

739750 · »