Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Henning talar ut

202942 · » Till forumet


Sv: Henning talar ut
passbie: Det är ju det som är tragiskt men sant.Pust!!
Kommentera

Sv: Henning talar ut
Vad Henning också säger är att det är bättre att få kvala än att rädda en ES-plats redan efter 50 omgångar:

"Paradoxalt nog skulle du inte ha något emot spel i kvalserien, va?

- Nä, det skulle ju innebära ytterligare fem hemmamatcher som var och en ger, säg 350 000 kronor i kassan.

...med den lilla haken att Brynäs förstås måste klara sig kvar i slutänden.

- Visst, det är det som är grejen. Men att hamna nia eller tia och inte få spela mera alls vore inte bra. Lönerna ska ju fortfarande betalas ut som vanligt."

Saxat ur GD
Kommentera

Sv: Henning talar ut
lindberg:

Vad Roland Henning säger, men inte i klartext kan uttala är, att det måste in människor i styrelsen med sådana kontakter att Brynäs kan få stora duktiga sponsorer. Ut med kommunfolket, dom har inga vettiga kontakter. Sedan skall det in hocketkunnigt folk, typ Inge Hammarström också, för att även där få hög kompetens. Sluta prata om Sandlin och Lundström, då kan vi behålla kommunfolket också.
Jag är övertygad om att Henning kommer att få höra snarlika saker på sponsormötet.

Det vilar ett ohyggligt stort ansvar på Valberedningen och dess ordförande. Förhoppningsvis förstår dom att dom kan påverka Brynäs framtid, genom sina förslag till förnyelse av styrelsen. Om dom sedan duger till att göra en förnyelse är väl tveksamt. De har ju hittills varit Bergs förlängda arm.
Kommentera

Sv: Henning talar ut
Så länge Berg fanns kvar i Brynäs ledning vill man inte gå in som guldsponsor eller i förstafemman, säger en källa till AB-Sporten.
Berg skulle ha varit "för kaxig och ställt villkor" i förhandlingarna. "Allt eller inget" var ett besked företagen ofta fick.

- Vi säljer bra inför nästa säsong. Trots att vi ännu inte vet vilken serie vi spelar i nästa vinter har responsen varit tydlig. Det är bättre fart på sponsorförsäljningen nu än motsvarande tid i fjol, säger Per Dahlström.

Vad tyder det på?

saxat ifrån Arbetarbladet.
Kommentera

Henning talar ut
i både GD och AB om orsaken till 5 miljoner back och säger en del intressanta saker

"Det måste till ett nytänkande där Brynäs mer blir en del av företaget som sponsrar. Det är en viktig del av den marknadsplan som finns. Nu gäller det att få in rätt folk i organisationen.

Har du några förhoppningar inför sponsormötet?
- Nej, vi vill bara informera om läget för tillfället. Vi kommer att vara fullkomligt uppriktiga när det gäller de här problemen. Man tjänar inget på att dölja nåt, alla papper ska upp på bordet."
Kommentera

202942 · »