Brynäs IF

715737 inlägg · 7953 ämnen

Kontrakt!!!!

254386 · » Till forumet


Sv: Kontrakt!!!!
70 Rodrigues: Skulle det bero på tur, att jag är nyanserad?
Det var det oförskämdaste. Skicklighet, ren skicklighet....
Öva på, så lossnar det snart. ;-))
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Huge: Det är ju tur att du jämt o ständigt är så förbannat nyanserad!!!!
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Huge:
Det är så att visst har skador haft inverkan, men det är i stort sett på samma spelare, så några hade man kunnat byta ut.

Att skriva 4-5- årskontrakt med 30-åringar är inte bara dumt utan helt korkat. Det skriver man med unga och lovande spelare.

Nu ska ju föreningen, äntligen, få en sportchef. Jag hoppas att han omger sig med människor som kan scouting, nu blir det mest den "säckköpte".

Det finns mycket att arbeta med för en ny styrelse och sportchef, det ska gudarna och andra veta.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Clarence: Det är inte så svårt. Jag och en hel del andra kanske också undrar hur du och många andra svartmålare bär er åt för att alltid vara så negativa?
Du själv bl.a, har ju sagt att Eskoäventyret och alla skadorna inte har haft ngn som helst inverkan på spelet i år.
Bara ett litet exempel på en ngt onyanserad bild av läget...
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Huge: Drömmare där. Allt är ljusblått och glatt för dej när det gäller Brynäs. Hur bär du dej åt att vara så naivt "blind"??
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Jompe: Visst är det som du säger, det blir nog till att köra en Timråvariant tills vidare. Vi har som sagt redan 1 "kanonvärvning"
klar: Soling. Bara detta gör ju att man ser ljust på framtiden.
Hade han och Luovi samt Djoos till exempel, varit friska hela året plus att Esko lyckats i lagbygget, hade vi nog knappast varit i nuvarande läge. Lätt att glömma bort i allt det negativa runt föreningen.
Därmed inte sagt att debatten skulle uteblivit. Den skall fortgå hela tiden, bara det att den kanske isf hade varit en aning mer nyanserad ibland.....
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Ford Prefect: Precis. Om vi varvar klokt, alltsa en blandning av tunga namn och komplementspelare, och lyfter in vara basta juniorer sa far vi ett lag med nagorlunda klubbkansla. Hur kul ar det att titta pa Brynas om man vet att 40 procent spelade i allsvenska klubbar forra aret, 40 procent i Finland och 20 procent i Linkoping?
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Jompe: Instämmer. Och även om det var möjligt att byta i princip hela truppen direkt, så skulle jag inte vilja det heller. Det skulle bli en samling främlingslegionärer utan hjärta och utan sammanhållning. Så förändringen måste få ta lite tid.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Ford Prefect: Det ar forstas sant. Fragan ar om man verkligen kan svanga skutan over en sommar. For att bygga den trupp man vill ha far man nog rakna 2-3 ar. Vi lider nog fortfarande av dalig organisationsledning de senaste aren. Vi hade en av de dyraste spelartrupperna infor den har sasongen och anda gick det at hyllebaren pga skador, Esko och annat. Det handlar om att ge ny riktning at HELA verksamheten--laget, organisationen, marknadsavdelningen, sponsorsarbetet, hela rubbet. Jag tror att den processen har inletts nu men det kommer att ge resultat over nagra ars sikt. Vi ligger efter de andra klubbarna i manga avseenden.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Gust: Är du verkligen förvånad???
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Jompe: Jag tycker inte heller B. Danielsson har tillhört bottenslammet i år, men det beror ju på vad man jämför med. Vi jämför spelarna internt, och ser man det så kanske de flesta är hyfsade. Men vi åkte ju ur... Alltså måste vi börja jämföra spelarna med andra lag istället, och i det perspektivet håller inte B. Danielsson måttet.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Gust: Kan inte se hur man skulle kunna fornya kontrakt med Luovi. Wagen ar undganglig, men jag tycker inte att B. Danielsson har tillhort bottenslammet den har sasongen. Det har bli en hel nytt blod i truppen innan allt ar klart. Malet maste vara en bra blandning mellan tunga, etablerade spelare (Anger, Kyro, Miettinen, Molin, Soling, Sjodin), vara mest lovande juniorer (lille-Danielsson, Ronnkan, Engstrom, ev. Ostlund) och nagra kompletteringsspelare (Nyllet, B. Danielsson, Andersson, Johansson, Leittinen, Rehnberg). Till detta en bra samling nyforvarv. Jimmy Lindstrom ar ett bra namn men det behovs ett tungt forwardsnamn (Lind!) och minst ett tungt backnamn utover Olander.

En av roligaste sakerna nasta sasong ska bli att fa se Soling pa isen igen.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Det är väl fan också. Hur länge ska vi hålla på att förlänga kontrakt med dessa dussinlirare...förläng med starka namn och in med nytt blod istället för B.Danielsson, Wågen och Luovi.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
70 Rodrigues: Exakt! Det ar darfor vi maste se over hur manga backar vi behover varva. Jim Engstrom som borde ges A-kontrakt ar ju ocksa forward.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
Jompe: Pekkala är redan borta, han har skrivit kontrakt med finska Saipa.
Kommentera

Sv: Kontrakt!!!!
70 Rodrigues: Goda nyheter om Bjorn Danielsson och annu mer om lille-Danielsson. Dar ar en kille med en framtid. Luovi ar en trevlig prick men hans bihalor ska vi inte fornya kontrakt med. Nyllet har jag gillat lange--en nyttig sargkrigare. Jimmy Lindstrom och annu mer Mikael Lind vore mumma att fa i truppen.

Men vi behover backar!! Nolander fran Mora sades vara pa G, men vi lar behova fler. Pekkala och Djoos ar definitivt pa vag bort, Johansson kanske ocksa.
Kommentera

Kontrakt!!!!
Björn Danielsson har skrivit på har förlängt sitt kontrakt med Brynäs ytterligare 3-år(kontraktet kan brytas om Brynäs åker ur) och N Danielsson har blivit erbjuden ett A-lags kontrakt. En snabbkoll bland spelarna visar att många spelare utan kontrakt kommande säsong finns med i klubbens visioner inför framtiden.Peter Nylander är en.Det är inget klart, men vi ska snacka när säsongen är slut säger han. Samma läger gäller för Wågström o Luovi. -Just nu vet jag inte om jag kan spela mer ishockey på grund av min bihålor, så det blir en senare disskussion säger Mikko.Det ryktas om Micke Lind o Jimmy Lindström.-Det är mer än jag vet.-Men jag ska i alla fall flytta hem till Gävle, var jag ska spela nästa säsong är däremot inte klart, säger Jimmy Lindström.
Kommentera

254386 · »