Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Leksandsstöd

232731 · » Till forumet


Sv: Leksandsstöd
Kessler: Visst är jag trevlig... ;-)
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
gripen66: Ok, jag tror dig väl då. :) Fan du verkar vara trevlig. Välkommen då!
FORZA BIF!!!
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
65 Selander: Det kan jag garantera att vi inte kommer att göra. Måste säga att jag blir lite ledsen när man läser sånt där.

OM det blir av så kommer ni att få stöd av samma typ som det ni hörde på Canal+ mot SSK. Jag kan naturligtvis inte säga att det blir lika frenetiskt som det 8-) - men några nidramsor blir det inte.

Om du inte tror att vi skulle låta bli att göra det av ren anständighet, Kessler, så gör det pga av det enorma "badwill" det skulle ge Superstars OM vi vore så gemena istället då...
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Kessler: Tror knappast att dom kommer att ställa sig att skrika nidramsor om Brynäs, så j-a dumma är dom inte!
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Är det inge mer än jag som är lite tveksam till att sponsra ett antal bussar med Leksandsfans?
De får billig resa, billigt käk och billig matchbiljett ...
och sedan kan de stå och skrika nidramser om BIF i två timmar drygt. Jag tror många Leksningar till och med skulle kunna betala fullt pris för det.
Frågan är vilka LIF:are som vill stå och skrika Brynäs?
Jag ställer frågan till mig själv: Skulle du kunna tänka dig att heja på Leksand i en match?
Svar: Nej.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Jompe: Jag tycker också att stödet är jätte bra, men det började också snurra en del frågor i mitt huvud, när jag läste artikeln i GD. Har Wille bjudit in "Stars" eller kom intiativet från "Stars" ? Och när jag läste BSKV;s forum så har tydligen dom också fått en typ av förfrågan/inbjudan av Brynäs/Wille. Inget jag naturligtvis har något emot. Tvärtom! Jag gillar verkligen både Stars och BSKV. Men något jag då undrar över är varför inte tex. BT har fått en liknande inbjudan. Typ. Kom och ät på "vipen" för 100 kr, Vi sponsrar 1000 kronor till varje borta resa osv. Detta låter väl som avundsjuka vilket det inte är, vilket jag starkt vill poängtera. Det är mer en stilla undran jag skulle vilja ha ett svar på.
Ett tips från mig är att alla Brynäsare som vill kämpa för sitt lag nu, går in på BT;S forum och läser om alla ideer som en man vid namn Fahlstedt har. Jag tycker att det är underbart med denna kämparglöd och kommer själv att ställa upp på detta. Kanske är det fler där ute som är intresserade?
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
gripen66: Jag gillar id'en med Leksandsstod. Det ar sant att vi stodde er nar ni var i var situation forra aret. Derbyna mellan Leksand och Brynas tillhor elitseriens hojdpunkter och det var trist att inte ha de derbyna forra sasongen. Sa jag uppskattar ert stod valdigt mycket. Det finns mycket hockeykultur i bade Gavle och Leksand, och det ar bade vettigt och kul att vi staller upp for varandra.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Kingen: Var tjafsar jag om kulturhockey? Jag påpekade bara att supporterkulturen mellan brynäs och leksand skiljer sig avsevärt från aik och djurgården. Både djurgården och aik har haft problem med supporterbråk, både inom hockeyn och fotbollen. Så kallade supportrar som bara är intresserade av att slåss med varandra. Det är inget konstigt i det då stora städer rymmer fler rötägg helt enkelt. Därmed inte sagt att de skulle vara sämre eller ha en sämre hockeykultur.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Ford Prefect: Sluta tjafsa kulturhockey. Hade serierna bestått av kultur hade Degerfors och Helsingborgs IF inte kunnat trilla ur allsvenskan i fotboll. Seriespel är seriespel. Är man inte bättre än att man skulle missa ett kval så är man inte. Solen går upp nästa dag igen.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Huge: Önskar verkligen du fick rätt angående Asplund. Tyvärr är jag inte lika optimistisk. Den "klippa" du talar om är ju dessvärre uppbyggd på ganska bräcklig berggrund, det har ju även vinterns insatser visat när det gäller Asplund. Men visst, det vore jättebra om Johan kunde jobba bort den mentala instabiliteten. Talang och kunnande har han absolut.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Ford Prefect: Håller med om att min jämförelse mellan supportrarna haltar en aning. Jag tog AIK och Djurgården som exempel, mest för att det var lättast att åskådliggöra det hela med dessa två antagonister.

Angående Asplund och Ram så har jag en känsla av att Aspen kan bli en klippa i KS och även nästa år, bara han får förtroende och tillåts vara dålig ibland. Lundström tror jag ännu är lite för tunn för ES.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Huge: Det går inte att jämföra AIK-Djurgården med Brynäs-Leksand. Det är inte samma kultur och samma mentalitet. Rivalitet finns det mellan Brynäs och Leksand helt klart, men det finns mycket kärlek också. Däremot hatar vi inte varandra. Vissa puckade individer förstås, såna finns det alltid.
Om det blir som ryktet skvallrar om så bör vi ta emot masarna med öppna armar. Det är en stor gest och ett enormt stöd.
Får jag däremot se Per Bjurman på parkeringen så bromsar jag inte...
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Det e ju Några lag i Slutspelet nu ju.....Jag hejjar ju på BIF....Men om man ska hejja på nåt lag som e kvar så e de säkert MoDo eller Djurgården...!!
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
High Voltage: Eftersom jag är Leksing så är jag inte så insatt, men SSK har väl inte så mycket att stå i just nu (inte MIF heller) så varför inte?
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
gripen66: Stämmer det att det blir träningsfight mot SSK 12/3?
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Å andra sidan - ju längre jag scrollar ner så ser jag att du kanske förhoppningsvis utgör en otacksam och korkad minoritet av er BIF:are... Det finns ett inte föraktligt antal som inte spottar omkring sig också...
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
RavenLord: Ni är då alldeles förbannat otacksamma... :-> Nå, jag är klart mot iden från början och inte blev jag mer för nu.

F ö skulle ni inte förtjäna det då det isf skulle vara fan så mycket mer än vad ni gjorde. Redan innan ni åkt ur - nix pix... :-(

Exbrynäsare i LIF: Tja, Tommy W. F ö tycker jag du ska bekymra dig mer om vilka exbrynäsare som spelar i _alla_ andra lag till hösten - inte bara LIF. Åker ni ur är väl det ca 75 %... Ex-sponsorer också...
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
65 Selander: Jag håller med om dom vill vara med å heja fram oss i KS så är det okey det finns väl en hatkärlek mellan oss.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Varför detta jävla tjat om Melin ???
Vem bryr sig...

Och tänk va allt ska förstoras upp såfort Leksand och deras supportrar antyder nånting eller gör något.....man undrar ju om syftet är att synas eller om det ligger nått i deras stöd eller om det bara är skitsnack...
Kul vore de ju heltklart att se en klack i Gavlerinken men är de bara för att synas i Media kan de stanna hemma.
Supporterklubb Väst hoppas jag verkligen få se i nån(några) av matcherna i Gavlerinken
Hoppas på häriga derbyn i Elitserien mot Leksand nästa år få se hur många ex Brynäsare de har då ;)
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Huge: Håller med! Och nu får vi en del tillbaka
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
65 Selander: Förstår inte varför det blev ett så´nt j-la liv om saken. Agerandet var ju mkt bra, och upprördheten säger isf mer om de upprörda än om själva initiativet...
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Huge: Det vi i Brooklyn gjorde i fjol var att vi var med och betalade ett sponsorpaket som gjorde att vi fick vårat namn ingraverat i en platta i hallen. Pengarna var skänkta utav en företagare som ville vara anonym.

Det blev ett j-a liv då iaf. Förslaget röstades fram senare på årsmötet.


Fast detta är nog ett snäpp värre!, för min del så har jag ingenting emot detta.
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
annab: Inte bara ett intressant initiativ. Nu gör man ju också verkligen skäl för namnet (Tokiga masar).... :-))
Kommentera

Sv: Leksandsstöd
Huge: Tokiga masar... Intressant initiativ. Detta borde väl sporra spelarna att spela bra, när t o m ärkerivalernas fans kommer för att heja dem tillbaka till ES igen.
Kommentera

Leksandsstöd
Enligt dagens GD så funderar Leksandsfans tydligen på att åka till Gavlerinken och ge oss stöd i KS. Wille har åtagit sig att fixa bussar, biljetter och mat. Som varande halvmas, måste jag säga att det värmer i hjärtat och förhoppningsvis så borde detta också väcka alla Brynässupportrar till att fylla Gavlerinken upp till taket.
Mig veterligt har en sådan här "aktion" aldrig ägt rum, åtminstone inte när det gäller två "ärkerivaler". Undrar om t.ex Black Army ens skulle komma på tanken om det gällde livet för Djurgården, eller vice versa? Att sitta hemma som leksing och hålla tummarna för Brynäs är ju en sak, men att rent fysiskt åka iväg och heja fram Brynäs i Gavlerinken är något helt annat, förmodligen ngt unikt i läktarkulturhistorien.
Finns det några fans i landet som skulle kunna tänka sig göra en sån här sak, så är det just Leksands.
Som Brynäsare så skäms jag inte för att säga detta, eftersom jag vet att det är sant....
Tänka sig att se Per Bjurman på Aftonbladet, stående i Gavlerinken och skrika sig hes när Ove Molin avgör..... :-)
Kommentera

232731 · »