Brynäs IF

715714 inlägg · 7953 ämnen

LHC-BIF

256431 · » Till forumet


Sv: LHC-BIF
Ove Milon: www.swehockey.se erbjuder en hel del statistik. Vi slog ut dif i kvarten 98-99 då vi vann SM-guld om inte mitt minne sviker.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Hugin: Det ar val anda en ganska svepande anklagelse att saga att det inte forekommer nagon scouting i Brynas? Man kan visst lyfta fram flera exempel pa till misslyckade varvningar, men man kan lyfta fram en rad exempel pa lyckade varvningar ocksa: Soling, Harder, Johansson, Miettinen, m fl. Alltsa: hur vet Du att det inte forekommer nagon scouting i B rynas IF? Ser mycket fram emot att hora det, faktiskt.

Scouting kan ske pa en massa olika satt, dar det mest traditionella sattet val ar att aka runt och kolla in spelare, soka i statistikdatabaser, aka och titta pa matcher i lagre divisioner, halla kontakt med agenter och sa. Man kan ocksa halla kontakt med personer nara klubben som scoutar for klubbar i andra lander; vi vet alla vem jag tanker pa.

Men Du sager att det inte forekommer nagon scouting och tillagger "inte konstigt att det gar at helvete".
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Hugin: Hansson kanske inte var ngn stjärnback direkt, men han kunde i alla fall flytta undan folk.
Att det inte förekommer ngn scouting i föreningen får stå för dig.
Spelare som inte utvecklas som man kanske hade hoppats på förekommer i alla lag. Daniel Olsson är väl ett bra exempel på detta, en Allsvensk spelare som gjorde bra ifrån sig och som flera klubbar var intresserade av. Ibland blir det fel, ibland rätt.
Har du redan förträngt att man hittat namn som Davydov, Kivelä, Luovi, Tuulola, Wallin, och Soling, bara för att nämna några?
Kommentera

Sv: LHC-BIF
lindberg:

Det är så att någon scouting i egentlig mening inte förkommer i vår kära förening. Skulle ett företag genomföra sina anställningar som Brynäs SK, så skulle den avdelningen med ansvar för anställningar avskedas snärtigt. I Brynäs har dom fått husera i sju år. Inte undra på att det går åt helvete.
De fem värsta exemplen är:

Esko Nokelainen - förmodligen duglig, men inte för ett spelande lag som Brynäs.

Daniel Olsson - inte ens duglig.

Henrik Patré - har varit skadad minst 1½ månad varje säsong sedan han kom hit, minst sagt märkligt. Man har inte råd med sådant. Är dessutom farligare för det egna laget än för motståndaren.

Amerikan, förra året, har t o m glömt namnet. Osedvanligt dålig.
Måste ha inhandlats på Pryltorget.

Andreas Custemo - han blev Svensk mästare han. Duger numera inte ens i division 1
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Titta på www.swehockey.se dom har det mesta
dock så krävs det i regel Acrobat Reader för att kunna se deras statistik mm
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ford Prefect:
Var kan man se en sammanställning över placeringarna i ES genom åren. Måste varit 99-00 då, eller ??? Slog vi ut DIF i kvarten då ???
Kommentera

Sv: LHC-BIF
lindberg: Brynsä borde ha tagit hjälp av idrottpsykolog tidigt när det började gå illa. Fast nu verkar det som de har fått kul igen på isen och i och med det tror jag att detta går vägen :-)
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Poäng även i morrn, helst 3 eller i varje fall 2, så ser det mycket ljust ut. Det skulle vara sååå skönt att avgöra det här så tidigt som möjligt så att vi slipper nervdaller i slutskedet av kvalet.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Linköping...puh...BIF E DOM BÄSTA..!!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
lindberg: 7-1 i baken i Globen i höstas är ett bra exempel på det. T o m ett par av djurgårdarna jag satt med led med mig och blev förbannade över att Brynäs till synes inte ens försökte.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
boldten: Miettinen är ett intressant exempel, i gävletidningarna har det förts diskussioner om att ett rykte han hade med sig från finland var att han lätt hängde med huvudet om det går dåligt, detta borde väl värvningsansvariga också kollat. Brynäs lag har alldeles för många spelare som lätt hänger med huvudet och inte, åtminstone som det ser ut, kämpar. Inte konstigt att Nylander drar ned applåder.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Nej det minns jag inte eftersom Brynäs och Djurgården inte möttes i slutspelet 00-01...
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Man undrar verkligen vad som hänt med karln, har är ju inte sig lik överhuvudtaget. Jag hoppas också att det lossnar snart för Ove. Jag tror inte det behövs så mycket för att det ska vända för honom, förhoppningsvis!!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Jag håller med, vi Brynäsare vet vad Ove Molin kan. De gäller bara att han plockar fram det.

Janne Larsson och Adam interjuvas i nya nummret av Hockey.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
boldten:
Må så vara att inställningen inte har varit 100 från Ove !! Men det måste vara mer !! Vi som har sett honom glänsa vet att han verkligen kan glänsa, eller hur !! Minns i slutspelet 00-01, när han åkte tre varv runt ett frustrerat DIF-försvar. Och ur statistiskt synvinkel, måste ju även han få till det !!! Jag tror (hoppas) att det lossnar för honom ikväll !! Men visst, han får inte Djoos-passen rakt upp i mitten längre. Bara där har han ju fått minst 2 frilägen varje match förut !!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Hugin: Jo, det är jag väldigt medveten om. Har liksom tjatat på GB:n förrut hut viktigt är att man har huvudet med sig, dvs tänker rätt tankar osv....
Kommentera

Sv: LHC-BIF
boldten:
Det räcker tyvärr inte med klubban. Huvudet, dvs inställning och kämpaglöd, bör bytas ut. Det är svårare. Har man 5-årskontrakt så har man...............
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Om Ove ska börja göra mål igen får han väl byta skaft på klubban som Sjödda har gjort ;))
Kommentera

Sv: LHC-BIF
claesw:
Nej, nej, nej !!! Inga kraxande olyckskorpar här & nu !!!
Lyft blicken stolt och se hur vi spelar ut LHC efter noter !!! (lite önsketänkande, men ändå) Ove molin gör sin säsongs bästa match, och avgör genom 2-3, 2-4 spelar fram till 2-5 i öppen kasse !!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
P J Davydjoos:
Ok !!! Blev lite exalterad & glömde bort mig !!!
Imorgon skall det vara som alla vet !!
Tack för att Ni lägger näsan i blöt hela tiden !!! :o)
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon: Vad ska dom göra ikväll?
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon:
Jag vet, jag såg DIF-BIF 7-1 och din beskrivning av killarnas agerande under HV-BIF är helt applicerbar på Globen-matchen. Visst kan de bättre, vi har ju redan sett det under ca 10 matcher i serien och nu i kvalserien. Trots detta: 3-2 til LHC i morrn...
Kommentera

Sv: LHC-BIF
claesw:
Jamen det är väl egentligen det enda vi är rörande överens om på HS. De är inte så dåliga som de har presterat i år !!! Jag var inne och tittade den 17/10 när de fick stryk av HV71 med 7-0. Har aldrig sett nåt liknande !! Du kunde från läktarplats se hur förvirrade blickar stirrade över isen & ångesten bara lyste om dom !! Jag led något fruktansvärt !!! Att se Sjödda bli desperat när han får pucken, Djoos slå icing-puckar. Jag blir aldrig densamme efter detta trauma !!!! Men för --- , De kan ju så mycket bättre. Det vet ju alla !!!! Plocka fram det nu ikväll killar för -------.

Forza BIF !!

Vi syns på blå !!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Ove Milon:
Vilken härlig klyscha du drog till med där, Ove! Visst är det härligt om de presterar max, pressen ligger ju faktiskt på LHC i detta läge, vi har råd med en förlust...
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Hoppas bara för --- att BIF kan spela ut, och prestera max i denna matchen !! Det vore så enormt härligt, och skulle nästan kännas som det värsta var över i så fall !!! Det är jobbigt att vara uttalad BIF-fan i dessa tider !!!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Makkan: Jag vann! Jag vann! ;) Hoppas jag får vara lika glad i morgon kväll...

Någon som har koll på hur många brynäsare som tar sig till Stångebro? Välkomna, för den delen.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
bobbe: Okay. Det fanns en klubb.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Stefan Bemström tvekar till fortsättning i SSK, det vore väl nånting för Brynäs?
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Makkan: Södertälje 125:- :)
Kommentera

Sv: LHC-BIF
bobbe:

Ståplatspris-Exempel på några klubbars priser.
Brynäs 90:-
Hv71 100:-
Färjestad 70:-
Skriv gärna vilken elitserieklubb som har dyrare ståplatsbiljetter.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Makkan: Så sant... det jag protesterade mot var att det var Sveriges dyraste. Nog för att det inte är billigt, men dyrast är det inte.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
bobbe:
Ja det är via Ticnet. Något dyrare men man vet att man kommer in och man slipper stå attt köa.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Makkan: Jag vet inte om det är något aprilskämt du försöker med, eller redan har gått på... :)

Köper du via Ticnet så kostar de antagligen 145:- men i insläppet kostar de 110:-. Hammarby tar 150:-...
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Är det någon som är sugen på en ståplatsbiljett till LHC- Brynäs i morgon ? Jag har en över. 130:- + förköpsavgift 15:- (Sveriges dyraste). Maila mig.
Kommentera

Sv: LHC-BIF
boldten: Synd för dig.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Tor Karlström: Tänk om ändå hade tv4+. Min hyresvärd har inte fixat det än... All TV i mitt hus går via parabol, så jag kan tyvärr inte fixa det själv, SUCK
Kommentera

Sv: LHC-BIF
Tja!
I morgon är de dax att slå LHC borta, jag vill givetvis som vanligt se 100% inställning och kamp hela match från Brynäs sida.
En annan viktig sak är att vinna kampen i mitt-zon, vända spelet snabbt och kontra.
Inget skönspel ta bara poäng är min melodi nu.

Mitt tips: 5-3 till Brynäs, Anger gör två mål.

Joakim Lundström,Stefan Swanbom,Niklas Danielsson och Patrik Rönnqvist är utagna till J-20 landslaget. Jim Engström är reserv.
Se länktips...

LHC-BIF sänds på TV4 Plus, imorgon sändningen startar 19.00.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

LHC-BIF
Slå Linköping nu på onsdag så att de tappar lite i toppenstriden....vill se er och SAIK i ES nästa år

Bofors mot Världen!
Kommentera

256431 · »