Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

På begäran av Lunkan ;)

548460 · » Till forumet


Sv: På begäran av Lunkan ;)
Huge: Då är vi överens för stunden. Förutom det där med bussarna...
Kommentera

Sv: På begäran av Lunkan ;)
Knogen: Häromdan läste jag ett Brynäs bakom kulisserna reportage i tidskriften Se #6/1971. Wille, Tord, Tigern och de andra skulle garanterat skriva under på ditt inlägg. Att säga något bra verkade inte finnas på hotellrummen eller i bussarna.

Men huge kan ju skylla på journalisten... ;)
Kommentera

Sv: På begäran av Lunkan ;)
Gusten: "Ja annars är dom ju dumma i huvudet."

Är det Black Army du talar om nu?

OBS! Retorisk fråga. Dvs den kräver inget svar, eftersom svaret redan står där.... :-)
Kommentera

På begäran av Lunkan ;)
WarhawK:

"Så du menar på fullaste allvar då att dom som gnäller på allt oavsett vad föreningen gör på och utanför isen inte klagar för klaga utan för dom oroliga och besvikna"

Ja annars är dom ju dumma i huvudet.

Sen är det väl så att likväl som när Brynäs får stryk finns där NÅGOT att glädjas över eller ta med sig till nästa match som det brukar heta.
I så fall måste det ju även vid vinst finnas saker som kan rättas till.

Även om det inte märks ibland så håller jag givetvis med om att man SKA vara konstruktiv i det mesta, även kritik. Själv så är jag en humörmänniska. Så när jag ser Brynäs vika ner sig trots två perioder kvar att spela och ett litet? underläge på 2-3 mål, ja då blir jag arg och besviken.
Men jag skulle inte vilja ha det på annat sätt. För likväl som jag blir arg när dom förlorar så blir jag jävlig glad när dom vinner. Vissa här inne verkar dock gå på rohypnol...fyfan va tråkigt att INTE få gnälla ibland.
Kommentera

548460 · »