Brynäs IF

576679 inlägg · 7789 ämnen

Serien

5951 · » Till forumet


Sv: Serien
Har du inte några invändningar mot att Djurgårdens IF har så få egna produkter också ?? Kolla upp det innan du hackar ner på Brynäs.
Kommentera

Sv: Serien
I Modins fall Njurunda SK.
Kommentera

Sv: Serien
stuffe: Tacka Timrå och Kiruna istället de är nämligen de som stått för ca 95% av BIFs stjärnor genom åren...
Kommentera

Sv: Serien
Ja vi ska vara jävligt glad att Brynäs finns! För annars har ju aldrig hockey världen fått se Börge Salming, Mats Näslund och Fredrik Modin.

Vi ska vara tacksamma att vi har ett lag som ser de svenska talangerna först och sen de utländska!
Kommentera

Sv: Serien
Rättelse: Matchen lirades naturligvis våren -72. (slant på tangenten)
Kommentera

Sv: Serien
Hejsan,

för alla som är intresserade av A-juniorhockey så kan jag meddela att AIK-Brynäs slutade 5:3 (0:0)(0:3)(5:0)

Hoppas på roliga matcher mellan AIK-Brynäs i år igen. Brynäs är det enda laget utöver Skansen som inte spelar tillknäppt i när de gästar Globen - fast det är ju klart, det kanske ni måste ändra på om ni vill vinna någon match där...hoppas inte *för hockeyns skull*
Kommentera

Sv: Serien
Pöllö kom till Timrå efter ett år i Mora. Han drabbades sedemera av en rygg skada som gjorde att han inte kunde lira en match under sässongen 99/00 då TIK tog steget upp. Han var en av mina favoriter i dåvarande div1. Nu mera lirar han i Hille/Åbygge eller vad de nu heter.

Den berömda TIK-BIF matchen gick av stapeln våren -71.
Hallen tog ca:11 000 pers och ca: 2000 till trängde sig in efter att grindarna sprängdes. Följ länken.
Kommentera

Sv: Serien
Nej då du är inte ute och cyklar Sjödda är från Timrå.
Kommentera

Sv: Serien
Sjödda är väl också han från Timrå va? Eller är jag ute på en cykeltur nu...
Kommentera

Sv: Serien
Nog gick väl han till Timrå. Jag tycker också att Timrå är en frisk fläkt i ES. Det är gott med klubbar som har hockeytradition och inte bara stora plåmböcker. Man ska vara stolt över att spela i sin klubb inte bara glad över lönekuvertets innehåll. Det fanns ju en period när man undrade varför inte henvändare gick tillbaka till Brynäs. Frölunda verkar ju betala bra till exempel. Sen har ju Brynäs fixat till ekonomin på sistone...
Kommentera

Sv: Serien
Spelade Pöllä i Timrå? Jag hade för mig att han hamnade i Mora. Jens Östling kan ju också nämnas bland de spelare som gått åt "fel" håll...

Fick för övrigt ett mail från Mr Brynäs som förklarade att hans inlägg tidigare var ett internt skämt och inget annat.
Kommentera

Sv: Serien
Ja, jag gillar också Timrå, en frisk fläkt. Dom är bland de roligaste lag som kommit upp på flera år, och dom har tradition.

Har hört av folk i s-vall/timrå/h-sand's-trakten att det förr i tiden alltid var fullpackat när Brynäs kom på besök, att det var värsta derbyna förut, och att hallen blev överfull en gång för att folk stormade sig in.

Vi får väl dock inte glömma bort Stefan Pöllä? Han spelade ju som bekant i Timrå några år, och han kämpade ju också för fullt i Brynäs bl.a. -93 om jag inte minns fel?

Och vårat Brynäs, oavsett skadeläge måste ju iallafall vinna över Timrå i de flesta dusterna i vinter hoppas jag.
Kommentera

Sv: Serien
Jaja, lätta lite på självgodheten va? Det finns kanske en anledning till att Timrå har fått fram talanger som nämnda Näslund och Modin... Att de sedan bytt klubb beror väl helt enkelt på att Timrå på den tiden spelade i div 1...
Nej, vi ska istället tacka Timrå för att vi fått så pass skickliga hockeyspelare därifrån, något som vi till viss del senare betalat tillbaka med exempelvis Micke Lind, Daniel Casselståhl, Stefan Klockare och inte minst då Anders Huss.
Hatten av för en fin och traditionsrik klubb. Lycka till, Timrå!
Kommentera

Sv: Serien
Nej han kanske inte kommer ifrån Brynäs men det var där han blev Hockeyspelare precis som alla andra förvärv som dom haft t.e.x F.Modin M.Näslund och alla andra som kommer ifrån Timrå.Dom var smarta o gick till Brynäs så det blev Hockeyspelare av dom se själv PROFFS allihopa,hade dom stannat i Timrå så hade det inte blivit nånting,varför bytte dom klubb tror du jo dom ville bli HOCKEYSPELARE och utvecklas.
Kommentera

Sv: Serien
Ja du inte fan kommer han från Brynäs för dom har aldrig haft en egen produkt. han kommer från LÅNGSELE. Men han har spelat i Brynäs.
Kommentera

Sv: Serien
ANDERS HUSS ETT BRA TILLSKOTT FÖR TIMRÅ. KOM IHÅG BARA VAR I FRÅN HAN KOMMER: BRYNÄS IF GIVETVIS
Kommentera

Sv: Serien
Hong Kong: Lag 9-12 spelar en serie och när dom spelat den,så spelar lag 11 och 12 i kvalserien.Det här tillkommer tack vare att det blir ett för långt uppehåll annars för dom som ska spela i kvalet.
Hoppas jag har fattat det rätt,så jag inte sitter här och ljuger :-)
Kommentera

Serien
Ser att många är rädda för en dålig säsong och risk för att trilla ur elitserien. Rätta mig om jag har fel, men ska inte elitserien utökas till nästa år, så i år är det inget lag som åker ur. Såg att lag 9-12 i ES ska spela en egen serie när lag 1-8 gör upp om Guldet. Och segraren i den serien skulle få en extra slant i kassakistan.
Kommentera

5951 · »