Brynäs IF

713000 inlägg · 7953 ämnen

Silly

2325977 · » Till forumet


Sv: Silly
Axle San: Nej sorry. Jag har ingen info mer än det som har florerat i media, som någon tidigare skrev om en lower body injury.
Kommentera

Sv: Silly
KulaShaker: Hoppas verkligen han håller !
Kommentera

Sv: Silly
Davey85: Jag har inte heller sett mycket av Johannesson och han har ju inte stått ut i matcherna mot Brynäs heller så man lagt märke till honom. Men den där var intressant. Om han nu är klar och vi har Lindstein på kontrakt också så tycker jag att man bara borde förlänga med antingen Björk eller Hedberg. Annars blir det lite väl många "unga och lovande" för att kännas tryggt. Jag lutar åt Björk, tycker han är mer allround än Hedberg.
Kommentera

Sv: Silly
Var lite nyfiken på Johannesson, då jag inte sett särskilt mycket av honom. Tycker denna video som typ är en samlad draftbedömning av honom från 2020, var intressant.
Kommentera

Sv: Silly
Axle San: Det enda jag hittat är "significant lower body", den höll honom borta i fyra månader så ganska allvarlig tydligen.

Så han har betat av axel, fot och underkropp. Vad blir det härnäst...
Kommentera

Sv: Silly
Rico01: Kinnvall kommer att bli otroligt kul att se då vi knappt sett ett direktskott på flera år och vi var sämst i PP i SHL i vinter. Hoppas att han kan komma upp i nivå igen efter alla motgångar. Vet du förresten vad det är för skadeproblem han haft?
Kommentera

Sv: Silly
Peja: Skulle ha scrollat i EP, ryktet säger mycket riktigt att Lööke ska till Finland, nu skäms jag …lite 🥴😉
Kommentera

Sv: Silly
Zappaholic: Lööke kommer nog att fylla upp shlkostymen på sikt! Den här säsongen hade han det lite jobbigt!
Kommentera

Sv: Silly
#33: Jag tycker inte Lööke är en tillräckligt bra spelare för att ta en plats i brynäs 22/23.
Kommentera

Sv: Silly
#33: Lööke ska tydligen till Vasa i Finland.
Kommentera

Sv: Silly
Tigerhjärta: Lööke lämnar Timrå, för vad?🤔 Han är ju från Gävle, vad tror ni? Tillför han något? Bra stats i Allsvenkan men inte så imponerande den här säsongen.
Kommentera

Sv: Silly
Tack för svaren! Kinnvall tror jag kommer bli otroligt nyttig framåt för er. Och rightare på backsidan är aldrig fel.

Hmm... visste inte att Vehviläinen (jäkla namn att stava) inte var klar för er. Fick för mig att han satt på kontrakt men då måste jag ha misstagit mig.
Kommentera

Sv: Silly
Rico01: Enligt rykten skall Kinnvall vara klar. Lindbäck beror nog helt på hur det blir med Vehviläinen. Tappar vi Veini så är det nog högst troligt att Lindbäck ersätter!
Kommentera

Sv: Silly
Rico01: Kinnvall är klar för Brynäs på flerårskontrakt enligt pålitliga medier. Förmodligen blir det inte officiellt innan hans AHL-lag har spelat färdigt säsongen.

Lindbäck har formellt sett fortfarande kontrakt med Jokerit över nästa säsong men de drog sig nyligen ur KHL.
Kommentera

Silly
Hej! Ni får ursäkta mig men följer i regel inte detta forum men har ni någon info om Kinnvall? Tror ni förresten att Lindbäck kommer till Brynäs nästa säsong?
Kommentera

2325977 · »