Brynäs IF

574048 inlägg · 7783 ämnen

Stiltje delux

2195461 · » Till forumet


Sv: Stiltje delux
KalleTeodor:
"Man kan väl knappast påstå att styrelse och klubbdirektör sitter på särskilt starkt mandat vilket gör att vi har en alltigenom handlingsförlamad klubb just nu. Deras motiv att snabbt ersätta sig själva med bättre folk är väl knappas heller något man kan förvänta sig eller hoppas på."

Nej, varför ha Brynäs bästa för ögonen! 😱

"Det blir intressant att se vad (om något) som kommer först för att lösa upp denna soppan. Det måste ju vara någon som dels är rätt och dels kliver in med väldigt starkt mandat att genomföra nödvändiga förändringar."

Man hoppas ju på att valberedningen gör sin läxa här.
Kommentera

Sv: Stiltje delux
Nackdelen med att sparka alla är ju att det faktiskt inte finns någon som gör något..
Vem i klubben ska arbeta med att värva spelare just nu?
Det borde väl inte undgått någon att vi inte har någon sportchef, och heller ingen huvudtränare. Skulle vi dessutom sparka Campese så har vi ingen som kan värva en sportchef. Sparkar vi styrelsen så har vi ingen som kan värva en klubbdirektör.
Man kan väl knappast påstå att styrelse och klubbdirektör sitter på särskilt starkt mandat vilket gör att vi har en alltigenom handlingsförlamad klubb just nu. Deras motiv att snabbt ersätta sig själva med bättre folk är väl knappas heller något man kan förvänta sig eller hoppas på.
Det blir intressant att se vad (om något) som kommer först för att lösa upp denna soppan. Det måste ju vara någon som dels är rätt och dels kliver in med väldigt starkt mandat att genomföra nödvändiga förändringar.
Kanske kan det vara att Josef kliver in som sportchef. Han har säkert bildat sig en uppfattning om vad som saknas i laget inför nästa säsong och har ju dessutom riktigt bra koll på vilka spelare som finns på marknaden. Det är förstås inte heller en nackdel att han är bekant med den man som troligen har bäst koll på vad som felas i klubbens organisation. Ja förutom alla på detta forum förstås...
För egen del så tycker jag att det är en välsignelse att vi redan har rätt många spelare under kontrakt till nästa säsong. Jag har svårt att se att vi ska gå från totalt kaos till en gyllene trupp till nästa år. Tror snarare på prickskytte avseende ett fåtal värvningar som kan ge oss lite lugn och ro nästa säsong.
+1
Kommentera

Sv: Stiltje delux
Jockster : Årsmöter först
Kommentera

Sv: Stiltje delux
dacke72: Kevin var riktig duktig och kom med nya idéer och drev kommunikationen framåt
+1
Kommentera

Sv: Stiltje delux
Jockster : tror inte det är många värvningar kvar till truppen. Då bygget brukar börja runt november är nog många kontrakt skrivna.
Men det är verkligen tyst, många av de lag som spelat klart har tackat av sina spelare som inte kommer att spela vidare i laget.
Kommentera

Sv: Stiltje delux
Jockster : Saknar Kevin Johansson.
+2
Kommentera

Stiltje delux
I Brynäs händer ingenting just nu!
Inga nyförvärv, knappt några rykten förutom några trötta HA spelare då
Inga tränare
Ingen ny sportchef
Inga uppsagda kontrakt på brunkare

Gör det ens försök att värva spelare just nu? Vem gör detta isf?

Brynäs lär värva många transatlanter denna säsong då de brukar vara denenda som finns lediga framåt Juli
+4
Kommentera

2195461 · »