Brynäs IF

716701 inlägg · 7953 ämnen

Sundlöv öppnar för ny målvakt?

752696 · » Till forumet


Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Hitman: Jaha, redan dags att tänka om... Såg BIF-HV71 på plats idag och trodde att Kristan hade lånat ut sin utrustning till någon annan. Han spelade helt annorlunda än i matchen mot SAIK. Borta var den simmande och osäkra skottmotaren och istället verkade han lugn och stod upp, precis som en retursläppare ska.

Skönt att se att han faktiskt kan vara bra, minskar i alla fall min oro för ett tag.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Fan vad jobbigt det var att kliva upp idag.
Nu känner jag demonerna...
Känner mig lika tung som Kristans målvaktsutrustning.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
JanT: Det hoppas jag verkligen! Jag har iofs inte sett Sperrle under försäsongen men det nuvarande målvaktsparet känns inte tillräckligt. Kristan spelade visserligen upp sig MEN under de första två perioderna låste han i princip bara två(!) skott, resten motades ut till potentiella returer.

En skottmotare som honom är inget Brynäs behöver. Om backarna hela tiden måste räkna med utmotade returer blir det svårt att få någon trygghet i försvaret, speciellt djupt nere i egen zon framför kassen. Att Kristan dessutom verkar ha en förkärlek att slänga sig bådar ju inte heller gott.

Såg nästan ut som om han hade utrustning av bly ibland, eller möjligen som en sköldpadda på rygg, helt oförmögen att ta sig upp. Det fick mig att undra om det är Mattias "Skalbagge på rygg" Petterssons försvunna bror.....
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
JanT: Till Kristans försvar så måste man ju säga att han spelade upp sej o såg "lite" mer förtroendeingivande ut i sista perioden.
Men jag gillar inte den typen av målvakt som flänger o far på linjen,man vill ju gärna ha en trygg o lugn målis som sprider lugn till backarna.

Men efter att ha sett Hockeykväll så vi inte ensamma om att ha huvudbry för målvakerna,tror nog Frölundasupprotrarna kliar sej i huvet efter ha sett Salos tre grodor idag.Checmaneks två insläppta såg oxå billiga ut.

Annars efter ha fått lite distans till matchen så såg det ju stundtals riktigt bra ut,speciellt i PP där Bäckis o Månsson började hitta varann ju längre matchen led,samtidigt som Herman åkte mycket.
Förstakedjan med rävarna Dackell-Lind-Björne kommer vi få mycket nytta av,Dackells viktminskning verkar ha gjort honom gott,Linds operation har gjort honom mer rörlig o Björne kör i sextio minuter som vanligt.
Sen vad det gäller de övriga kedjeformationerna så finns ju mer att önska,Molin,Hansen skulle behöva en ny partner ist för Spets,jag fattar inte vad den karln gör på isen.
Till slut fjärdekedjan så vet vi ju att det finns kapacitet,Karlsson är ju en riktigt smart center,Malmström verkar gå på 80-85%,han kommer var så säkra,Salmonsson verkar besitta en grym teknik o bra skridskoåkning,vilket han inte visade idag,däremot visade han prov på dåligt humör när han helt onödigt drog på sej en 2+10.

Ny match nya förutsättningar på Torsdag,enligt Aftonbladet är det lapp på luckan dvs 8300.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Han gjorde en riktigt bra plock, där pucken kom över axeln, mycket svårt o ta den. Men 2:a målet får han ta, tyckte också han ålade lite för mkt.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Peja: Tycker vi skall ge Kristan några fler chanser att visa upp sig. Helt under isen var han väl inte, även om det såg lite darrigt ut emellanåt. Speciellt i när det blev trångt framför mål såg han bortkommen och liten ut. Å andra sidan är det väl inte en helt lätt uppgift att ES-debutera borta mot SAIK.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Namtrac: Sperrle har ju visat sig hålla i elitserien, även om han inte har varit någon toppkeeper. Av att döma i dagens match så håller inte Kristan, men det var ju som sagt bara en match också.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Peja:
Jo, jag vet att det var för mycket pengar, men om man även har i bakhuvudet att man kanske behöver lägga pengar på en ny förstamålis så finns ju inget utrymme öht.

Det kanske var en felformulering, kanske inte. Han nämnde ju samtidigt att de valt alternativet att ha två konkurrerande målvakter istället för en given förstamålis och att Sperrle skulle kunna höja sig ett snäpp. Själv är jag mer tveksam efter återigen sett Kristan svaja och sitta på arslet. Dock bara en endaste match spelad och det var elitseriepremiär, så det får bli en senare fråga.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Namtrac: Hajade även jag till på Sundlövs formulering. Helt klart har en etablerad keeper funnits med i funderingarna. Något som jag fortfarande tror är fallet.
Kommentera

Sv: Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Namtrac: Nejet att inte ta in Bicek tidigare berodde nog på att 2 miljoner sek faktiskt är jävligt mycket för 9 matcher. Nog för att Bicek är bra, men det är inte Ovechkin vi snackar om.

Jag tror att Sundlöv formulerade sej fel, men man ska väl aldrig säga aldrig. Det känns inte otänkbart att båda floppar även om jag tror på Sperrle när han väl får chansen!
Kommentera

Sundlöv öppnar för ny målvakt?
Någon annan som reagerade på Sundlövs formulering i intervjun i Canal +?
Kommer inte ihåg ordagrant vad han sade, men jag uppfattade som att de båda målvakterna kanske inte ska känna sig hundra på att bli kvar hela säsongen. Kanske var det bara en slarvig formulering och att jag fortfarande hoppas på en förstärkning på målvaktsfronten, men jag tror ändå Sundlöv är medveten om att det inte ser hundra ut och att det kan behövas göras en investering (kanske det påverkade nejet till att ta in Bicek tidigare?).
Kommentera

752696 · »