Brynäs IF

713978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1064660

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
Peja: Ja en intressant mix av unga talanger och gamla spelares erfarenhet i tredje och fjärdeformationerna tillspetsat med vassare kompetens i de ledande formationerna kan vara ett mycket intressant recept. Problemet är om Brynäs orkar leverera så pass många elitseriemässiga spelare i en sån omfattning att det täcker upp de förluster som troligen kommer när de unga vill prova sina vingar i NHL. En annan fråga som dyker upp är: Kan Brynäs matcha alla lukrativa bud utifrån?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
GävleLasse: Den juniorsatsningen Brynäs har gjort under dom senaste fem (?) åren, kan visa sig vara räddningen för klubben. Då fler penningstarka ligor numera finns som aktörer på marknaden, så kommer elitserien utvattnas på stjärnor. Så dom lagen som är bäst på att fylla på underifrån kan vara dom som vinner i längden.
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
GävleLasse: Personligen skulle jag gärna sumpa några gamlingar i dagens trupp. Tror inte att laget skulle bli ett dugg sämre om typ Silfverberg spelade istället för en sån som Danielsson. Jag tycker inte att spelare ska vara kvar enbart pga att de är rutinerade, speciellt inte om de inte är ledartyper. Visst kan det vara bra med rutin, men relativt unga killar, t.ex Lars Jonsson, kan ju också vara rutinerade. Hellre spelare som är i sina bästa år än fornlämningar från andra tider.
Kommentera