Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1064664

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
GävleLasse: Personligen skulle jag gärna sumpa några gamlingar i dagens trupp. Tror inte att laget skulle bli ett dugg sämre om typ Silfverberg spelade istället för en sån som Danielsson. Jag tycker inte att spelare ska vara kvar enbart pga att de är rutinerade, speciellt inte om de inte är ledartyper. Visst kan det vara bra med rutin, men relativt unga killar, t.ex Lars Jonsson, kan ju också vara rutinerade. Hellre spelare som är i sina bästa år än fornlämningar från andra tider.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00

Peja: Givetvis måste man även rensa i leden av de gamla spelarna. Danielsson har passerat zenit av sin karriär för länge sen och han till den skara spelare som man borde bytt ut redan innan den här säsongen. Kanske för att ge plats åt ännu en junior. However. I dagens lagbygge så gör sig Danielsson ändå nyttig i boxplay på en nivå som jag tror att det skulle vara svårt att uppnå med t ex Silfverberg. Men jag hade gärna sett att man värvade in yngre ersättare från t ex AS. Jag är ganska säker på att man kunnat finna ersättaren i tex degraderade Mora. Man kanske tilloch med skulle kunna ha gjort ett byte. För i AS tror jag Danielssion skulle kunna producera en hel del och därmed gjort sig nyttig för Mora.

Vi får utgå från att Dackell, Lind och Molin kommer att tacka för sig efter den här säsongen. Vad det ger för utrymme rent lönemässigt för ersättare låter jag vara osagt.

Samtidigt så har vi ett litet dilemma i det nuvarande kontraktsläget. Kliver tex Hietanen fram på det sätt vi hoppas på så kommer han att bli väldigt dyr att behålla. Samma sak gäller Andersén. När det gäller backarna så har vi EN back på kontrakt till nästa säsong (Lasse J)

När det gäller forwards så har vi Granis, Hansen och Vas...och Målvakterna så har vi Markan.

Alltså ett gyllene tillfälle att rensa ut de spelare som inte levererar den här säsongen.  Går det alltför bra för laget så kan det även bli dyrt att behålla spelare som Widing, Dixon, Hietanen och Andersén.

För Brynäs kontraktsläge... se länk

Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
Peja: En apa skulle göra en bättre insats än Björne!!
Kommentera

Sv: Matchtråd Brynäs IF-Färjestads BK 18/9 19.00
Peja:

Där är jag med full ut, Peja.
Vi behöver få ut mer effekt på plan... trimma, Mormor, trimma!

Silfverberg borde kunna växa in och ta platsen under säsongen. Om inte annat sätta press underifrån.


Kan man hoppas på några trimmande trader under säsongen...?
Kommentera