Brynäs IF

713661 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1065235

Sv: HV - Brynäs 21/9
Huge: Även om man gör bra matcher så måste väl spelare få kritiseras?

Att Svanberg inte hänger med i ES-tempot är väl ingen nyhet. Idag var han lika dålig som Zlatan var i matchen Sverige - Ungern. bara inse!

Men sen att Brynäs (läs Markström) gör en riktigt bra match är ju bara riktigt skönt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV - Brynäs 21/9
mattiaskarlgren: Viktigt naturligtvis att alla får tycka och tänka fritt. Men synd, tycker jag, att klanka ner på Svanberg, som hittills dragit sitt strå still stacken, att lagenheten fungerat så bra, de två första matcherna iaf.

Misstag, i vissa situationer, har ju alla backar i laget gjort, konstigt vore det annars. Men totalt sett har de alla gjort skitbra ifrån sig, hittills.

Svanberg är ingen stjärna, kommer nog aldrig bli det heller, men är INTE tänkt som det heller i lagbygget. Sällan sjätte/sjunde backen är det:) Men inget mål i baken, på hans samvete, ännu så länge iaf.

Men ni som vill bli kvitt honom, av någon anledning, behöver sannolikt inte oroa er för att han blir en följetång, säsong efter säsong i Brynäs. Krasst räcker det inte för honom att göra en stabil insats, denna säsong, för att vara kvar, utan han måste blomma ut. För samma tid nästa år, lär i sådant fall såväl Carlsson, Löf, Bertilsson, ligga före i hackordningen, när Sundlöv bygger nästa års trupp (om han är kvar).

Kopplet av lovande juniorer, som är på frammarsch påverkar naturligtvis Sundlöv redan nu. Förklarar värvningen av Svanberg, varför kontraktet bara är ett år osv, samtidigt som chansen finns där att han blommar ut och Brynäs gör ett kap. Men åtminstone bedömts som en tillräckligt bra spelare att ha, medan de yngre växer på sig ett år till.
Kommentera

Sv: HV - Brynäs 21/9
mattiaskarlgren: Inget fel att kritisera spelare. Men för det första så var inte Svanberg så mkt sämre än många andra.
Och för det andra, och det som är min poäng, så blir det lätt komiskt när man riktigt ser hur framför sig hur dom anstränger sig för att hitta nåt att gnälla på.
Kommentera

Sv: HV - Brynäs 21/9
mattiaskarlgren: Nu är det ju inte bara Markström som var bra, de två första perioderna (speciellt den andra) var Brynäs bättre än HV och och 2-0 ledningen var helt rättvis.
Kommentera

Sv: HV - Brynäs 21/9
mattiaskarlgren: "Att Svanberg inte hänger med i ES-tempot är väl ingen nyhet."

Jo, för mormor!!
Kommentera