Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #1065782

Sv: HV - Brynäs 21/9
mattiaskarlgren: Viktigt naturligtvis att alla får tycka och tänka fritt. Men synd, tycker jag, att klanka ner på Svanberg, som hittills dragit sitt strå still stacken, att lagenheten fungerat så bra, de två första matcherna iaf.

Misstag, i vissa situationer, har ju alla backar i laget gjort, konstigt vore det annars. Men totalt sett har de alla gjort skitbra ifrån sig, hittills.

Svanberg är ingen stjärna, kommer nog aldrig bli det heller, men är INTE tänkt som det heller i lagbygget. Sällan sjätte/sjunde backen är det:) Men inget mål i baken, på hans samvete, ännu så länge iaf.

Men ni som vill bli kvitt honom, av någon anledning, behöver sannolikt inte oroa er för att han blir en följetång, säsong efter säsong i Brynäs. Krasst räcker det inte för honom att göra en stabil insats, denna säsong, för att vara kvar, utan han måste blomma ut. För samma tid nästa år, lär i sådant fall såväl Carlsson, Löf, Bertilsson, ligga före i hackordningen, när Sundlöv bygger nästa års trupp (om han är kvar).

Kopplet av lovande juniorer, som är på frammarsch påverkar naturligtvis Sundlöv redan nu. Förklarar värvningen av Svanberg, varför kontraktet bara är ett år osv, samtidigt som chansen finns där att han blommar ut och Brynäs gör ett kap. Men åtminstone bedömts som en tillräckligt bra spelare att ha, medan de yngre växer på sig ett år till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV - Brynäs 21/9
MickeB: Jag har aldrig sagt att värvningen av Ola Svanberg är värdelös. Det enda jag sagt är att jag är skeptisk till att det blir en bra värvning.

Dock mot Hv71 så tyckte inte jag att han gör någon speciellt bra match och för delen heller ingen värdelös insats. Han visar ju att han är bedrövligt dålig på skridskor och vissa gånger hänger han bara inte med.

Men givetvis ska han få samma chans som alla andra nyförvärv att visa att han duger.
Kommentera