Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1069809

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Sluta bullshitta om vem som var inne i PP, mera fart bla bla bla...

Hitills har CZäta och c:o TOTAL kontroll på läget. Så länge vi vinner matcher så får dom göra precis va f-n dom vill för mig. Om dom vill släppa in Janne Larsson eller stå stilla i 60 min - so what. Det finns i nuläget inte en enda person på det här forumet som ens är i stånd till att ge materialarn i Brynäs A-lag några pekpinnar eller råd. När vi leder serien och har gjort det i flera omgångar så är det bara att böja på huvudet i respekt och stötta dom beslut som tas!

TRAMS!
Vet hut!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
AVGÅ: Hela idén med det här forumet är väl att man diskuterar saker och ting. Ska vi sitta här tysta som möss tills Brynäs förlorar innan vi törs skriva nåt?

CZ har en intressant coachining. I PP verkar han vilja börja med den lina som skulle in. I känsliga lägen i matcherna kan ha frångå schemat och ta in en särskild PP-uppställning. I BP har han förstås några gubbar han spelar hellre än andra, men även dör kan man ibland se spelare som man inte tänker på som penalty killers. Jag tror han vill understryka det kollektiva ansvaret i laget. Alla ska vara med och ta ansvar för det som händer. Lite Sandlin-stuk på coachningen.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
AVGÅ: Ja Nicklas Cz har skött sig med en ära, hittills. Brynäs har i de första sju matcherna rullat, på likt topplagsmanér, friskt på sitt manskap, där ingen av spelarna har matchats speciellt hårt.

Detsamma i PP och i BP. Alla spelarna har fått chansen i de båda spelformerna. Bra för utvecklingen, visa förtroende osv. Ändå hävdar sig Brynäs väl statistikt. Men viktigaste av allt, det finns fler växlar att lägga i, när det behövs.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
AVGÅ: Oh shit! Jag hoppas inte de ansvariga resonerar så. Det är lika viktigt att vara kritisk i medgång, hur fan ska man annars bli bättre?

Precis som det kan vara bra att hitta positiva saker i motgång...det däremot är svårare :)
Kommentera