Brynäs IF

713398 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1069919

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
AVGÅ: Hela idén med det här forumet är väl att man diskuterar saker och ting. Ska vi sitta här tysta som möss tills Brynäs förlorar innan vi törs skriva nåt?

CZ har en intressant coachining. I PP verkar han vilja börja med den lina som skulle in. I känsliga lägen i matcherna kan ha frångå schemat och ta in en särskild PP-uppställning. I BP har han förstås några gubbar han spelar hellre än andra, men även dör kan man ibland se spelare som man inte tänker på som penalty killers. Jag tror han vill understryka det kollektiva ansvaret i laget. Alla ska vara med och ta ansvar för det som händer. Lite Sandlin-stuk på coachningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08

Jompe: Det är egentligen väldigt enkelt. Man måste ge alla chansen för att visa sin dagsform för att kunna se vilka som känns hetast för dagen. Gör man inte det så är det oftast namnet på tröjan som är den avgörande faktorn. Bärjar man kolla på den biten så faller hela tanken med Brynäs upplägg.

I lumpen nötte kapten Svensson med frasen Gung Ho! vilket tydligen betyder "Alla med"...

En fras som verkar stämma bra på årets upplaga av Brynäs.

Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Jompe: Ja, det där med kollektivet och lagkänsla är inte så lätt alla gånger.
Efter ett långt liv som sportjournalist har Pucken äntligen börjat fundera på hur viktiga dessa saker är inom lagsporter.
Hör bara vad han klurat ut i sin senaste krönika:

"Czarnecki pratar ofta om gruppen, jag har tagit väldigt lätt på hans gruppsnack, nu får jag ta mig en ordentlig funderare över hur mycket gruppen och sammanhållningen betyder för framgången.
Det är en kanske en faktor betydligt viktigare än vad jag först ansåg att det var."

Skönt att Pucken i elfte timmen av sin karriär iaf börjat fundera lite över hur det kan tänkas hänga ihop...
Kommentera