Brynäs IF

713443 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1069921

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Jompe: Ja, det där med kollektivet och lagkänsla är inte så lätt alla gånger.
Efter ett långt liv som sportjournalist har Pucken äntligen börjat fundera på hur viktiga dessa saker är inom lagsporter.
Hör bara vad han klurat ut i sin senaste krönika:

"Czarnecki pratar ofta om gruppen, jag har tagit väldigt lätt på hans gruppsnack, nu får jag ta mig en ordentlig funderare över hur mycket gruppen och sammanhållningen betyder för framgången.
Det är en kanske en faktor betydligt viktigare än vad jag först ansåg att det var."

Skönt att Pucken i elfte timmen av sin karriär iaf börjat fundera lite över hur det kan tänkas hänga ihop...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Huge: "Efter ett långt liv som sportjournalist har Pucken äntligen börjat fundera på hur viktiga dessa saker är inom lagsporter"

Men det är väl inte rätt? Det viktiga är väl NAMNET på de enskilda spelarna, deras tidigare statistik i andra klubbar och ligor, och vad de kostade?

Och att coachen är HÅRD I NYPORNA, och säger åt killarna att kämpa och VINNA och inte bara vara lata. Och att coacha stenhårt och se till att NAMNEN får vara på isen hela tiden. Och att skaffa nya och bättre NAMN när det inte går bra?

Vad har LAGET med insatsen att göra?
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Huge: Ytterligare en morgon då man slipper läsa DN uppåner, fantastiskt! Ren seriefinal i morrn och då hoppas jag att det dyker upp närmare 8000 i LA, det är laget sannerligen värt just nu.
Kommentera