Brynäs IF

713406 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1070145

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
MickeB: Omöjligt att säga när vi får se junisarna. Jag tror inte att Czarnecki kommer att börja peta A-lagskontraterade spelare, men det kan förstås dyka upp skador, sjukdomar och avstängningar som gör att J20-spelare får chansen i A-laget. Jag hoppas att Anton Persson får spela kontinuerligt i IKO och inte behöver åka emellan Brynäs och IKO om BIF har några spelare borta. Låt honom få lite lugn och ro, och kasta in andra junisar i enstaka matcher när det behövs. Sen tycker jag inte att du ska glömma Rödin när du snackar om J20-forwards - han är också mycket bra, självklart tillsammans med andra namn också såsom de ovannämnda Silfverberg och Thegel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Peja: Nä absolut inte glömt bort Rödin, utan han var med i "m.fl.":)

Ja skador, sjukdomar och avstängningar är väl det som främst öppnar dörren för junisarna. Men skador eller kanske speldugligt skick eller inte, är en flytande gräns, som blir lägre nu, efter den fina starten. Så fler chanser åt junisarna.

Micke: Du kan inte ha sett många matcher, hoppas jag?:)
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Peja:
Lule¨är dömt. Osten kommer kliva ner.... mern bara som en slags rådgivare "3:e coach".. Brynäs äe oxå dömt. Dom har inte fått fart på Dixon. Egentlinen är Dixon en Rafalski men det fattar inte Brynäsarna.

Nu gäller bara att h¨lla Dixon och kanskske plocka in en ny Brendl
Kommentera