Brynäs IF

713795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1080906

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Enaranger: Kan hålla med om att de individuella positiva överraskningarna i årets lag övervägs av de negativa. Men att ge Markström all ära håller jag inte alls med om. Laget har som helhet trots nuvarande svacka varit över förväntan. Det kan bero på en mängd faktorer som
- en ny tränare som introducerat ett disciplinerat försvarspel
- avsaknad av spelare med divafasoner
- en målvakt man litar på
för att nämna några.
Om man tar fram luppen och tittar på de individuella insatserna ser det inte lika bra ut. De spelare som överraskat är som sagt få.
Dackell gör en kanonsäsong så långt samt att Sundström och Andersén har börjat blomma ut.
Hermansson, Sunken, Hietanen, Alcén, Danielsson och Lind har däremot underpresterat. När det gäller Lind befarar man nästan att det ligger någon ljumskskada och spökar som man mörkar för.
När det gäller nyförvärven så imponerar Granström men tyvärr kan samma sak inte sägas gälla för någon av de andra nykomlingarna. Dixon glimrar till ibland och det märks att han har hockeykunnandet i sig. Sundlövs tanke måste väl ha varit att Dixon skulle vara mer "färdig" och lyfta sin omgivning. Det känns istället som att han skulle behöva bättre kedjekamrater för att själv kunna lyfta tyvärr. Vas och Svanberg har visat allsvensk klass, inte mer.
Lars Jonsson är skicklig back utan tvekan men med den lönen han får borde han visa mer (och skjuta bättre i pp).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Fast egentligen har nog inte Herman, Danielsson och Sunken underpresterat.
De är nog tyvärr inte bättre än så....
Kommentera