Brynäs IF

713845 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1080931

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Enaranger: Nä, jag tycker att Huss gör en mkt mer balanserad analys av läget.
Att ge Markan cred för i stort sett allt är ju bara fånigt.
Och det enda ras man kan tala om är väl isf det vi presterar igår efter att dom gjort 2-0.

Dixon är fortfarande i stort sett nykomling vad gäller det mesta och där får man räkna med att det kan ta minst 1 säsong innan han på allvar kommer in i spelet i ES och kan visa vad han verkligen kan.
Potential finns det definitivt.
Sundlöv letade dessutom efter en center som långsiktigt ska passa in i laget och inte efter nån jättestjärna som direkt skulle gå in och tokdominera.
Ngt som många fortfarande inte verkar ha fattat.

Håller med om att Granström är en mkt lyckad värvning men att avskriva ex Jonsson redan nu och tala om "ingen succé", pga ett par torskar, är väl ändå lite väl förhastat?

Åsså det eviga tjatat om byte av sportchef så fort det tar emot och laget inte vinner.
Ska man skratta eller gråta åt den sortens analyser?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Håller inte riktigt med angående Dixon.

Dixon är ingen långsiktig satsning (visst han kan kanske vill bli kvar, gärna för mig) Men är signad på ett år och här för att leverera ett bra tvåvägsspel denna säsong.

Han är bra, kommer även bli bättre, men främst är det omgivningen som varit problemet för honom hittills, men även anpassningen till de större rinkarna.

Han är väl i en svacka just nu, som hela laget. Men själva anpassningen är i stort klar, blir spännande att se nu, när Brynäs vänder trenden och Dixon sannolikt spelar förste center, om inte det lossnar för honom rejält. Tror det iaf.
Kommentera