Brynäs IF

713865 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1080941

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
Huge: Håller inte riktigt med angående Dixon.

Dixon är ingen långsiktig satsning (visst han kan kanske vill bli kvar, gärna för mig) Men är signad på ett år och här för att leverera ett bra tvåvägsspel denna säsong.

Han är bra, kommer även bli bättre, men främst är det omgivningen som varit problemet för honom hittills, men även anpassningen till de större rinkarna.

Han är väl i en svacka just nu, som hela laget. Men själva anpassningen är i stort klar, blir spännande att se nu, när Brynäs vänder trenden och Dixon sannolikt spelar förste center, om inte det lossnar för honom rejält. Tror det iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Brynäs IF - Luleå HF 25 oktober 2008
De som påstår att inte Vas är Elitseriemässig, vet inte vad de pratar om. Det är inte speciellt svårt att se att han främst har anpassningsbestyr och det är en förhållande ung kille vi pratar om. Ge han tid och han kommer att bli bra, det är ingen färdig Dimitrakos, som Brynäs skulle må gott av att ha, men det är väl inte hans fel, jag menar han är 6 år yngre och kostar 1/3 av Dimitrakos också.

Ge han tid, dvs andra halvan av säsongen, men förmodligen en stor förbättring riktigt snart. Det är människor vi pratar om, vissa anpassar sig genast, andra tar längre tid på sig, Vas hör till de sistnämnda.
Kommentera