Brynäs IF

715258 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081079

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Nä, sorry, det råder åsiktsfrihet i det här landet, tack och lov. bara att jag får känslan av att du och några till ser som sport att leta fel och vända och vrida, mest för att få utlopp för gnäll och gör, som jag tycker, rejäla logiska kullebyttor för att få utrymmet för gnället.

Det är bara det.

Sundlöv. Svårt att säga. Felvärvningar, gör alla sportchefer. Problemet är att det märks så jävla tydligt om en eller två värvningar slår slint just i Brynäs profillösa lag.

Men jag tycker han får ta mycket skit, för något han egentligen ärvt som skaver på halsen och tynger hans axlar dag ut och dag in, nämligen hur Brynäs sköttes åren vid milleniumskiftet ungefär.

Efter det har det varit att släcka bränder i stort varje år och försökt med brytjärn få pengarna att räcka till en någorlunda slagkraftigt lag. Ända fram till förra säsongen, när äntligen en ljusning var här men där Boorks rotationsprojekt naturligtvis kom. Jag säger inget negativt om rotationssystem (vet att du inte har mycket över för det dock av tidigare diskus) men någon jäkla måtta får det vara. Ekonomisk overkill att pynta för 30 spelare redan från maj månad, när transferförnstret är öppet ända fram till januari. Tyvärr, jag gillar Boork, men hans övertalningsförmåga slog rejält fel där, i ett känsligt läge, där Sundlöv är ansvarig och ska ha ris på bar stjärt över denna svaghet i sin ledarroll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Sundlöv skulle inte ha ris på stjärten uten en fot... Ett sånt kostsamt misslyckande som renderade i att Boork sparkades och säkert var delar av motivation till KÅEs sparkning.

Detta kombinerat med att Brynäs har avverkat tränare på tränare och även ett stort antal spelare utom en kärngrupp på ett fåtal spelare.

Så vad får vi kvar? Vad är kontinuteten i sammanhanget. Sundlöv, Lind, Molin, Dackell, Danielsson mfl.. En skara som knappast rosat marknaden de senaste åren.

Man har skyllt på dålig ekonomi genom åren men har ändå haft en budget i paritet mot ett flertal andra klubbar i sverige. Ändå har man gått kräftgång. År efter år efter år. Är det bara otur som Huge vill kalla det eller finns det en linje med ovan nämnda personer och brynäs kräftgång?

Kommentera