Brynäs IF

715276 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081081

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Sundlöv skulle inte ha ris på stjärten uten en fot... Ett sånt kostsamt misslyckande som renderade i att Boork sparkades och säkert var delar av motivation till KÅEs sparkning.

Detta kombinerat med att Brynäs har avverkat tränare på tränare och även ett stort antal spelare utom en kärngrupp på ett fåtal spelare.

Så vad får vi kvar? Vad är kontinuteten i sammanhanget. Sundlöv, Lind, Molin, Dackell, Danielsson mfl.. En skara som knappast rosat marknaden de senaste åren.

Man har skyllt på dålig ekonomi genom åren men har ändå haft en budget i paritet mot ett flertal andra klubbar i sverige. Ändå har man gått kräftgång. År efter år efter år. Är det bara otur som Huge vill kalla det eller finns det en linje med ovan nämnda personer och brynäs kräftgång?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Jag tycker de underpresterade 02/03 den säsongen med Ram här. Säsongerna efter det innan Boork, hade de inte bättre lag än att lindansa kring kvalstrecket (sundlöv började här någon gång och ekonomin var mer kritisk än nu). Två första säsongerna med Boork mycket väl godkända med slutspel. Förra året haveri.

Ja, folk har blivit sparkad för mindre, så säger inte emot att Sundlöv förtjänade kicken. Men hans förtroendekapital skadades rejält, det är ju kostnadsskäl också samt kontinuitetskäl att han är kvar.

Men du kan ju trösta dig med att han har inga stora marginaler kvar att misslyckas med, innan det blir hans tur att få gå.
Kommentera