Brynäs IF

715264 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081091

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Jag tycker de underpresterade 02/03 den säsongen med Ram här. Säsongerna efter det innan Boork, hade de inte bättre lag än att lindansa kring kvalstrecket (sundlöv började här någon gång och ekonomin var mer kritisk än nu). Två första säsongerna med Boork mycket väl godkända med slutspel. Förra året haveri.

Ja, folk har blivit sparkad för mindre, så säger inte emot att Sundlöv förtjänade kicken. Men hans förtroendekapital skadades rejält, det är ju kostnadsskäl också samt kontinuitetskäl att han är kvar.

Men du kan ju trösta dig med att han har inga stora marginaler kvar att misslyckas med, innan det blir hans tur att få gå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Varför ska Sundlöv vara kvar pga kontinuitetsskäl? Det argumentet verkar ju inte gälla för någon annan position i föreningen. Inte för spelare, inte för klubbdirektörer, inte för styrelsemedlemmar och säkerligen inte för tränare.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Nej jag hoppas verkligen att Sundlöv får gå snart. Även fast jag är orolig för att det krävs en degradering för att de skall flytta på honom. Man har bytt tränare, styrelser, tillsatt klubbdirektörer mm mm. Det är bara en sak som varit konstant i föreningen och det har varit Sundlöv.

Att man då misslyckas sportsligt år efter år med honom som ytterst ansvarig för den sportsliga biten borde ge en hint om vart felet ligger. De två vändor vi haft i slutspelet den senaste tiden berodde nog mer på Boork än på Sundlöv.       

Kommentera