Brynäs IF

715260 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081098

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Nej jag hoppas verkligen att Sundlöv får gå snart. Även fast jag är orolig för att det krävs en degradering för att de skall flytta på honom. Man har bytt tränare, styrelser, tillsatt klubbdirektörer mm mm. Det är bara en sak som varit konstant i föreningen och det har varit Sundlöv.

Att man då misslyckas sportsligt år efter år med honom som ytterst ansvarig för den sportsliga biten borde ge en hint om vart felet ligger. De två vändor vi haft i slutspelet den senaste tiden berodde nog mer på Boork än på Sundlöv.       

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Ja, men det har varit några bra säsonger också, sett med förutsättningarna. Så inte bara år efter år av misslyckande.

Sedan är nog sanningen att ingen annan inom Brynäs vill vara sportchef. Åtminstone finns ingen naturlig kandidat. Det är på många sätt ett självmordsuppdrag att ta på sig, åtminstone en tid till. Däremot externrekrytering då. Färskt blod kontra fördelen med någon som kan Brynäs innan och utan, jag gör ingen värdering i vilken som är bäst, dessutom en kostnad för rekryteringssprocessen, avgångsvederlag till Sundlöv osv, samtidigt som kostnaderna i övrigt inte direkt varit utrotningshotade.

Peja: Det är en del av kontinuiteten, helt enkelt inte haft råd, läs Boork, KÅ Eriksson har fått foten och tär pengar från kistbotten, för det är väl där pengarna befinner sig.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Det enda positiva är att värvningarna verkar bli något bättre med åren. De är trots allt mer genomtänkta nu än för tre-fyra år sedan, även om Sundlöv fortfarande har en del bisarra grejer för sig. Det fanns till exempel minst 10-15 allsvenska backar som rent allmänt ansågs vara bättre än Svanberg ifjol, varav många säkerligen fanns tillgängliga för en liknande penning, men ändå valde Sundlöv att ta hit Svanberg. Dålig scouting, dålig fingertoppskänsla. Först Skoog och nu Svanberg, vad är det för besatthet han har av f.d HV-backar?
Kommentera