Brynäs IF

715272 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081120

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Ja, men det har varit några bra säsonger också, sett med förutsättningarna. Så inte bara år efter år av misslyckande.

Sedan är nog sanningen att ingen annan inom Brynäs vill vara sportchef. Åtminstone finns ingen naturlig kandidat. Det är på många sätt ett självmordsuppdrag att ta på sig, åtminstone en tid till. Däremot externrekrytering då. Färskt blod kontra fördelen med någon som kan Brynäs innan och utan, jag gör ingen värdering i vilken som är bäst, dessutom en kostnad för rekryteringssprocessen, avgångsvederlag till Sundlöv osv, samtidigt som kostnaderna i övrigt inte direkt varit utrotningshotade.

Peja: Det är en del av kontinuiteten, helt enkelt inte haft råd, läs Boork, KÅ Eriksson har fått foten och tär pengar från kistbotten, för det är väl där pengarna befinner sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Men med förlusten mot Modo i färskt minne, och härliga liraren Zuccarello Aasen, så kan jag inte ungå att dra paralleller med en viss spets. Tongångarna lät väl ungefär detsamma på förväntningarna på dessa, utfallet en viss skillnad:) Okej Brynäs har inte någon Niklas Sundström, men så enkelt är det inte. Tror Sundlöv lärt sig att dämpa och hålla igen förväntningarna på sina förvärv efter detta, även om nog Sandlins ord vägde tungt i Spets fall.

Men å andra sidan är det väl tjusningen med sporten hur visa talanger visnar och försvinner medan andra blommar ut överraskande snabbt. Surt när Brynäs hamnar på losersidan bara.
Kommentera