Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1081898

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Gusten: "Man kanske kan utvärdera ett lags styrkor och svagheter liiiite bättre efter 17 omgångar än efter 8, eller vad tror du?"

Absolut.
Om det nu handlat om ett lite mer normalt scenario vi bevittnat, vilket knappast varit fallet.
Först spelar vi tokbra för att sen dippa och hamna i en svacka.

Tycker inte att det går att dra några större slutsatser kring målskyttet på detta underlag.
Mer än att en målskytt generellt sett alltid är efterlängtad och välkommen i alla lag.

Sen är det självfallet så att en riktig målskytt kanske hade kunnat avgjort till vår fördel mot ex FBK borta och även igår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge: ”Om det nu handlat om ett lite mer normalt scenario vi bevittnat, vilket knappast varit fallet.
Först spelar vi tokbra för att sen dippa och hamna i en svacka.”

Då är frågan: är vi så bra som tabellen påstod efter dom första 12 omgångarna eller är vi så dåliga som dom senaste 5 omgångarna säger? Ett alternativt svar kan vara X, dvs. mittemellan. Jag tror man får svaret om man kollar Brynäs laguppställning.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge: Ja pucken vänder som vanligt kappan efter vinden. Håller med att en målskytt är välkommet insag i varje lag. Men att laget saknar eller är väldigt tunna på detta område, har ju varit klart redan från början.

Laget får jobba väldigt hårt för chanser och mål och poäng, baksmällan ser vi just nu, men något kommer hända på detta område snart.

Puckens resonemang om Lauritzen, sätter ändå fingret på hur kass krönikör han verkligen är. Brynäs målskytteproblem handlar lika mycket om att de har för få kreativa spelare, som kan dyrka upp motståndarförsvaret och skapa de riktigt rena lägena. Så på detta sätt kan väl Lauritzen vara en fin injektion i dagsläget att bidra till att måltorkan åtmistone släpper lite. Men det är för avancerat för "Pucken" att klura ut. Gubben går i pension till årskiftet, tack för det!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge: Tokbra???? LHC hemma, LHF borta, HV borta är de enda "tokbra" matcherna.
De andra är matcher vi varit tillbakapressade i, men haft en målvakt som varit helt avgörande.

Brendl saknas nåt enormt med sitt spel i PP, sin förmåga att sätta chanserna och även skapa dom själv. Inte särskilt konstigt att Pucken saknar honom, vi är nåra tiotusental till som gör det.

Sundlöv kan sitta där i sin friggebod och leta hur mycket han vill efter en ny målskytt, han kommer ändå inte att hitta nån. Hans plånbok räcker bara till 3:e sortering och då kan han lika gärna skita i det.
Kommentera