Brynäs IF

715353 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082029

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge: "Hur kan man bli förbannad på ett lag som man själv klassat som AS-mässigt när laget spelar som ett AS-lag och infriat ens förväntningar?
Den frågan har jag aldrig fått nåt bra svar på...
:-)"

Nä inte lär du få det heller:) Möjligen säsong 2018/19
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: I Brynäs är ju nästan alla forwards bättre passningsspelare än målskyttar. Så är det inte i alla andra lag. Kolla på t.ex Rögles Andrée Persson, inte världens bästa målskytt, men likväl en målgörare som kan stå på rätt plats vid rätt tillfälle och avslutar kliniskt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Näe, lika lite som folk får svar på vad som är onyans, vad som är dysterkvist,vad som är läktarcoach osv osv, Allra helst när det kommer från nån som inte ens kan betraktas som läktarcoach när det kommer till kritan.

"Hur kan man bli förbannad på ett lag som man själv klassat som AS-mässigt när laget spelar som ett AS-lag och infriat ens förväntningar?
Den frågan har jag aldrig fått nåt bra svar på..."

Ja du din tomte, här ska du få ett svar!
Går klubben,laget,tränaren ut med en målsättning att vara topp4 t.e.x, och hamnar i kvalserien, så är det skit! Går klubben ut med en högre förväntning än att slippa spela KS, och ändå gör det, så är det skit! För en klubb med visionen att leda svensk hockeys utveckling så är det skit när man inte lyckas ta sig till slutspel ens. När en klubb med Brynäs förutsättningar,klubbmärke, ny arena etc år efter år spelar KS är det skit! När den klubb man älskat sen födseln körs i skiten,rövknullas av ett gäng idioter, är det skit!
Förlorar man 5 raka är det skit! etc etc.Omständigheter totalt ointressanta!
Kommentera