Brynäs IF

715247 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082060

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Näe, lika lite som folk får svar på vad som är onyans, vad som är dysterkvist,vad som är läktarcoach osv osv, Allra helst när det kommer från nån som inte ens kan betraktas som läktarcoach när det kommer till kritan.

"Hur kan man bli förbannad på ett lag som man själv klassat som AS-mässigt när laget spelar som ett AS-lag och infriat ens förväntningar?
Den frågan har jag aldrig fått nåt bra svar på..."

Ja du din tomte, här ska du få ett svar!
Går klubben,laget,tränaren ut med en målsättning att vara topp4 t.e.x, och hamnar i kvalserien, så är det skit! Går klubben ut med en högre förväntning än att slippa spela KS, och ändå gör det, så är det skit! För en klubb med visionen att leda svensk hockeys utveckling så är det skit när man inte lyckas ta sig till slutspel ens. När en klubb med Brynäs förutsättningar,klubbmärke, ny arena etc år efter år spelar KS är det skit! När den klubb man älskat sen födseln körs i skiten,rövknullas av ett gäng idioter, är det skit!
Förlorar man 5 raka är det skit! etc etc.Omständigheter totalt ointressanta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
sylf: Jasså du sticker upp och kallar mig tomte (eller var det Huge du menade kanske?:)

Ok, om du menar mig. Då är du en jävla nolla som inte kan yttra en ord utan att avslöja att du har en ärthjärna, oförmögen att helt resonera och analysera dig fram till olika omständigheter, utan de (omständigheterna) är ointressanta bara.

Men att fjolåret var skit det håller jag med dig om, på alla sätt och vis. Men det var då det. Brynäs är nu fattigast i serien, ett blekt lag på papperet, hänger inte med i den penningstinna utvecklingen, utan hoppet ligger till juniorerna samt att kostnadsnivån, läs lönerna för spelarna går neråt, ex lönetak, eller att sponsorerna/marknadsavdelning får fnatt i de trötta närlingslivsklimat som alltid råder i Gävleborg, eller Abramovitj eller liknande som kan lyfta laget från att vara ett förväntat lindansargäng. Så var blir bättre att av att gnälla och skälla, helt frikopplad från all verklighetsförankring?
Kommentera