Brynäs IF

713436 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082121

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge:
En fråga bäste Huge. Inte alls min mening att vara dryg eller liknande. Tycker du att Sundlöv har gjort ett bra jobb? Tror du inte att brynäs skulle må bra av att värva en sportchef med bättre kontakter?
Om Sundlöv inte agerar och värvar en målskytt ,som jag anser laget anser vara i skriande behov av, bör han då söka sig vidare?
Om Herr Sundlöv inte agerar snart så anser jag i alla fall att han gjort sitt och bör hitta något annat. För att laget behöver en målskytt är väl alla överens om. Eller hur ser du på saken?

Det vore ju onekligen bra att ageta nu innan vi har nått botten, laget tappat all form av självförtroende och publiken sviker. Eller ska vi bara sitta still i båten och be en stilla bön?

Bara nyfiken på hur du ser på saken. Att jag frågar dig är ju pga att jag tycker att du ör bra på att argumentera och att du står för dina åsikter och det ska du ha heder för även om jag inte alltid håller med.

Hoppas nu att Brynäs inte är helt knäkta efter torsdagen och kan smiska Irak i morgon :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Qvarre: Bäste Qvarre: du var inte alls dryg utan ställde en relevant fråga.
Har lite ont om tid eftersom jag jobbar men som svar hänvisar jag i stort till det som MickeB sagt om Sundlöv och hans jobb hittills.
Jag har ju genom åren förfäktat exakt samma huvudtes, nämligen att han gjort ett bra jobb sett till förutsättningarna vad gäller många saker.
Vi hörs...
Kommentera