Brynäs IF

713433 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082200

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Huge: Ja vi får se hur det går idag men fram för allt hur det ser ut. Resultatet är väl en sak, men frustration, rädda blickar och dåligt humör, är det jag mest reagerade över i matchen mot Rögle.

Kan man återfå/ behålla lugnet och metodiskt arbeta sig ur denna grop, ja då stor chans att laget växer och blir starkare av detta.

Fortsätter man på "röglespåret" och låter sig bli stirriga i den pressande situationen, så risk att det går åt helsike i år igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Att belägga all skuld på Sundlöv för spelare min inte lever upp till förväntningar kan man inte. Det är fortfarande tränarens jobb att placera vederbörande i rätt miljö. Ett lysande exempel på det är Bicek. Han var van att vara den stora stjärnan i sin lina i Leksand. Det var HAN som var motorn och allt gick genom honom. Tillsammans med Bäckis och Månsson var han inte det. Bäckis var stjärnan och Månsson passade aldrig.

Men jag anser i alla fall att Sundlöv bör bbytas ut. Främst av tre anledningar.

1. Förra årets misslyckade satsning. OK han var säkert inte huvudansvarig för riktlinjerna för satsningen utan det var nog mer eller mindre Boork som styrde det hela. Men i slutändan så VAR Sundlöv i egenskap av SC ytterst ansvarig för ett vågspel som inte bara satte föreningen i stor skuld utan även var en katastrof rent sportsligt. Men Sundlöv fick det till att det vaer Boorks fel iom sparkningen.

2. Bristen på kontinutet i laget. Hur många tränare har avverkats sedan Sundlöv tillträdde. Det har varierat mellan rena höftskott som Jonsson är ett lysande exempel. Sundlöv har varit ganska otydlig i sina tränarval. Sen togs Boork in för att städa upp bland spelarna. Återigen så skjuter Sundlöv över skitjobbet på någon annan. Arbetet med att städa i det lagbygge han själv skapat. Min högst personliga analys av den situationen med fraktioner inom laget kommer till av två anledningar. Otydligt ledarskap när det gäller tränare (för stor omsättning) samt en dålig linje i lagbygget av Sundlöv. Jag tror inte att beslutet att ta in Boork ens var Sundlövs utan styrelsens.

3.  Brynäs behöver byta ut Sundlöv och ge nån annan chansen. Brynäs behöver en sportchef som är tydlig med vad han vill och samtidigt har  kunskapen och verktygen att göra verklighet av sina ambitioner.

Kommentera