Brynäs IF

713758 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1091169

Sv: Matchtråd Luleå HF-Brynäs IF 22/11 16.00
Jag är riktigt imponerad! Brynäs var nog ganska medtagna efter flygdebaklet. Pizza i en sunkig charterkärra efter timmar av stillasittande är nog inte världens bästa värmning. Sedan lördagkväll i November och Dällfinen, hade dom losat med 6-0 hade jag inte blivit förvånad. MEN, trots att dom inledningsvis var så yra att dom knappt kunde passa så lyckas dom med 3-3. Jag tror inte alla riktigt fattat vilken moral detta visar. Heder och respekt till samtliga i laget och CZ med medhjälpare!!!

Sedan en annan grej - DIVING. W T F är det som händer? På den gamla goda tiden så skämdes spelarna om dom ramlade vid en regelätt tackling, numera så viker dom sig som isprinsessor av vinddraget så fort en motspelare åker förbi. Vi såg två SOLKLARA divings i förlängningen i går varav den andra resulterade i en Brynäs utvisning. Precis som det var planerat av Lulä.
Enligt min mening så måste detta otyg stävjas. Jag skulle vilja gå så långt som att säga att det är det enskilt största hotet mot ishockeyn just nu. Vem vill gå och se på en match där utgången avgörs av vilka som har de bästa skådespelarna? Vill jag se skådespel ser jag på teater. Det saknas verkligen inte metoder för att komma till rätta med problemet. Frågan är bara hur lång tid det ska ta innan någon ansvarig reagerar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Luleå HF-Brynäs IF 22/11 16.00
AVGÅ:

Ser du sammanhanget?

Medelklass.
Volvo.
Villa.
Hund (?)
Hockeyspelande barn.
Curling.
Direktörslöner.
Jaga en svart, rund och platt leksak.
Diving.
Kommentera

Sv: Matchtråd Luleå HF-Brynäs IF 22/11 16.00

AVGÅ:

Pizza före matchen?Fanns det verkligen inget annan mer nyttig kost att få tag på innan match?

"Widing:
– Usch, jag rapade svamp i hela första perioden efter Capricciosan men det lossnade efter halva matchen. Det såg tungt ut när de hade 3-1 och bud på et fjärde men vi fick kraft någonstans ifrån som jag inte vet på slutet, berättar Daniel Widing när han pustar ut efter matchen."

Kommentera