Brynäs IF

715618 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1108421

Sv: BRYNÄS-LULEÅ 8/1 2009
Peja:

Kan inte påstå att jag har råkoll på J20, men av de matcher jag sett är helt klart Järnkrok the shining star. Även attityd, tempo och intensiteten imponerar på mig. Och namnet.

Om Markström; Låt Lindbäck spela, vila Markan tills Lindbäck förtjänar bytas ut. Kan iofs vara efter kvällens match, förhoppningsvis förtjänar han ikväll att stå även mot mOdO, men man vet aldrig.

Om PP: Brynäs stora problem idag. Att dra ner passningstempot, stå still, hålla i pucken vid sargen och vänta på att en öppning för den den magiska Direkt Avgörande Passningen ska uppenbara sig såsom Moses delade Röda Havet känns ganska utforskat vid det här laget. Sätt fart på pucken inom laget fram till ett öppet skott, mata på och vräk in returerna. Och där verkar inte Ove, ej heller Dacke, vara rätt puckhållare. Med betoning på hållare. Gubbarna finns, Wigwam och Granis på returer och rappa på målvakten, Jonsson och Widing, tom Hietanen, att skjuta på benskydden, problemet är han som står ute vid sargen. Och väntar. Och väntar.

Om Dacke och Molin behövs för att de är de enda som klarar att improvisera sig in med pucken i zon; Skit i det. Styr upp, bestäm åkvägar, tima laget, släng in, överlasta och vinn den in sarghörnan istället, så behövs de inte. Snabba, enkla pass, skym, skjut och vräk in målvakten i buren. Det kan inte funka sämre än idag, och bara dumt att ge motståndarna 2 min lugn vila.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS-LULEÅ 8/1 2009
Är alla på plats i Läkerolen ikväll? Eftersom det inte skrivits nåt på hela dan tänkte jag
Kommentera