Brynäs IF

713817 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1108914

Sv: BRYNÄS-LULEÅ 8/1 2009
Nyss hemkommen från Läkerolen nu, publiksiffran lika pinsam som vanligt på vardagarna.. men på lördag blir det bra drag, hoppas på 3 pinnar då med.

Väldigt nervig match måste jag säga, 1-0 i mål, 27-29 i skott och 2-0 i stolpskott. Med lite flax hade det kanske stått 3-0 på tavlan.

Jag tycker Ove Molin verkligen förtjänar priset som matchens lirare, han var briljant i BP och skapade faktiskt en hel del chanser offensivt, samt att han höll i pucken otroligt bra. Man fick se prov på några riktiga kroppsfinter alá Molin som skickade backarna upp på läktaren, synd att avsluten är halvkassa.

Lindbäck har verkligen visat prov på kanonspel nu på slutet, imponerande. Det trodde jag faktiskt inte.

Jag tycker Wanvig började matchen bra, utmanade och fick med sig nån utvisning, stod framför mål osv.. Sedan blev han osynligare och till sist bänkad. Han är ofta rejält taggad i början på matcherna, han måste försöka börja behålla aggresiviteten och intisiteten över 3 perioder, då är han definitivt en tillgång.

Till sist, 3 pinnar var gryyyyyymt skönt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS-LULEÅ 8/1 2009
MarcusElving: Får rätta mig själv där, Omark hade ju en i stolpen också. 2-1 i stolpträffar.. haha, skitsamma det är mindre viktigt :P
Kommentera