Brynäs IF

717182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1117423

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Peja: Klart att man förstår Widings vrede och kastande av flaskan men det gör det inte mindre dumt fördet. Konstigt kanske att han inte fick ett personligt straff utan en tvåa trots allt.

Angående Sundlöf så kan han knappast flrsvaras längre, han fick ju fetbudgeten att jobba med efter att arenan gjort succë första året och investerade pengarna i en 67 manna trupp med massor av sopor i.
Nu är budgeten mindre och han köper en svindyr slagskämpe som inte ens kan åka skridskor för dom sista kulorna. Dessutomhade han aldrig ens sett Wigvam spela utan litade på en agent som givetvis gav låvord åt den från Ryssland sparkade spelaren. Att det dessutom var en stabil back eller en producerande anfallare som behövdes gjör knappast saken bättre.

Sundlöf har dock också gjort bra värvningar och hittat två bra coacher som undantaget Boorks sista år gjort ett bra arbeta. Sammantaget kan Sundlöf knappast få bättre betyg än ett G och Brynäs behöver någon som kan bättre än så.

Om Brynäs någon gång vill bli ett topplag igen så behövs behövs det personer i ledningen typ. sportchef sominte bara gör ett godkännt jobb utan som verkligen får ut det absolut bästa av de medel somfinns att tillgå.

Tyvärr så kommer nog aldrig Brynäs att bli ett stabilt topplag om inte vissa personer byts ut och Brynäs igen blir en förening med en hållbar strategi om hur de sportsliga målen skall nås.
Kommentera