Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1117451

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
GävleLasse: "Och vad har pejas åsikter med mina att göra?"

Inte speciellt mkt.
Inlägget var ju riktat till Peja, och inte till dig.
Jag tyckte att han överdrev i sitt inlägg som var ställt till dig men riktat till mig.
Och då kopierade jag hans inlägg men bytte ut ett par ord, för att visa hur överdrivna både hans Sundlövnegativa resonemang och mitt Sundlövpositiva.
Svårare var det inte.

För övrigt verkar det som att kontraktet med Wanvig var utformat ungefär som jag trodde och att det finns pengar över.
Svårt att säga om Sundlöv gör rätt eller fel, men det är väl främst en center vi egentligen behöver då både Lind och Sundström inte verkar bli till nån större nytta, även om dom skulle tillfriskna rätt så snart.
Även Modo har problem och försöker värva men har heller inte hittat nåt av värde, så vi är inte ensamma om att fiska i grumliga och svårnavigerade vatten vad gäller nyförvärv.

Och apropå Modo så blir det en riktigt tuff tillställning i kväll.
Dom har ju kniven mot strupen just nu och blir inte lätta att tas med.
Gjorde dessutom en rätt så bra match mot Linköping men var alltför ineffektiva.
Tips: 3-2 efter sudden...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårn-Brynäs Hovet 24/1-09
Huge: Ja man slapp betala honom HELA lönen...Hur står del man slipper förtäljer inte historien. Och vad blev resultatet av hela historien?

Nu har vi en sportchef som inte VÅGAR värva för att han vet med sig att han inte har kompetensen att hitta en spelare som är värd lönen. Det är fanimig skrattretande. "Vi har vunnit matcher utan wanvig".. i så fall varför värvades Wanvig? Han säger emot sig själv, han säger emot hela mottot som Brynäs säger sig jobba efter.

Nej Brynäs ambition just nu är att hänga kvar i hockeyns finrum. Vidare absolut inga som helt ambitioner. Hur reagerar sponsorerna på snacket om Brynäs målsättningar i framtiden när man uppenbarligen är NÖJD med att med liten marginal hänga kvar i ES år efter år.??

Jag blir fan mörkrädd
Kommentera