Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1118114

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
Oj oj oj, Kvalserien here we come!! Fan vad bedrövligt :( Brynäs är så kassa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Elitseriehistoriens sämsta PP!

Och Hedman är ju bra löjlig, blir så förbannad! Han vet att Dixon kommer och ska proppa, då viker vi undan kroppen och släpar efter med benet! Sedan ligger vi kvar likt i fotboll och låtsas att benet är av. Han borde får en Oscar för bästa skådespelare..

Sedan har vi Sundström som jag knappt tål att se längre, fyfan vilken jävla gnällspik. Klagar, skriker och gnäller ta mig fan hela tiden. En bra hockeyspelare som förstör sitt rykte med massa jävla GNÄLL. Jag står inte ut att bevittna karln.

Vi får sätta vårt hopp till SSK och Rögle. Undviker vi kvalserien är det Miracle on ice. Fyfan vad sämst Brynäs är. Och nu måste Brynäs börja vinna på bortaplan, sannolikhet att det sker= 0,000000001%
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
MarcusElving: "Sedan har vi Sundström som jag knappt tål att se längre, fyfan vilken jävla gnällspik. Klagar, skriker och gnäller ta mig fan hela tiden. En bra hockeyspelare som förstör sitt rykte med massa jävla GNÄLL. Jag står inte ut att bevittna karln."

Man glömmer snabbt ser jag. Säger bara Tommy Sjödin....karln var ett tuggummituggande gnällbälte ta mig fan...

Fast Sussie är lätt i samma division.
Kommentera

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
MarcusElving: Ytterligare en som inte kan erkänna en solklar bentackling. Tråkigt att se. Hur var det förresten med Markström i JVM? Släpade han benet och borde fått en Oscar eller var det solklara utvisningar?
Kommentera