Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1118167

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
Peja: Visst, jag tror inte alls att han filmade.. Det blev en jävla smäll över benet på pojkstackarn.
Men det kanske skulle behövas en ordentlig knäskada på fanskapet så han lär sig att han måste stå kvar och möta tacklingen.

Det där med bentacklingarna är ett jävla otyg som förstör stor del av tacklingshockeyn i Sverige, det är ju superlätt för den stillastående spelaren att i sista sekund ta ett halvt steg åt sidan och lämna benet kvar.. Det blir ju en bentackling så klart, klart som fan att svenska forwards tvekar med att fullfölja när backarna inte är smartare än att de riskerar sina knän.

Precis som Wikegård sa i hockeykväll så ställer jag mig tveksam till om det är en sån jävla klockren utvisning, tycker nog fan att han som är två huvuden längre än Dixon ska kunna ta en openice-tackling då och då, om han inte hinner undan helt, lämnar han kvar knäet framför tacklingen så får han fan skylla sig själv!?

Salle filmade konstant, likadant efter en tackling på Dixon (?). Där Andersén onödigt var framme och la handen i ansiktet på Salle och han föll som en fura på isen..

Riktigt jävla patetiskt att se, en så jävla duktig hockeyspelare ska väl iaf kunna hålla sig på skridskorna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
Partyjack: AMEN!
Kommentera

Sv: Brynäs- MoDo 26 Januari Kl. 19
Jag undrar lite över CZ's sätt att coacha laget. Han är av allt att döma mycket bra på att få ihop spelargruppen och skapa haromin i truppen. Men hans matchplaner verkar ibland konstiga. Mot LHC borta för ett tag sen beordrade han full attack vilket sket sig bigtime. Samma sak med FBK borta någon vecka senare, och senast mot TIK borta. Istället för att alltså, som han gjort endel andra gånger, börja med tätt styrspel i mittzon för att efterhand "växa in i matchen" skickar han tre gubbar högt upp i banan. Resultat katastrof.

Igår visste han innan matchen att MoDo skulle gå på tre femmor från start och han beslutar då att göra samma sak, resultat katastrof. Varför inte börja med att gå runt på fyra linor och sen toppa inför sista perioden istället, när MoDo börjar tröttna?

Vad i övrigt gäller truppen, Wanvig-affären och Sundlöv finns det väl bara en sak att säga. Avgå Sundlöv, innan vi hamnar i kvalserien och du måste ta time-out. Igen.
Kommentera