Brynäs IF

713901 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122466

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Gurra88: "Inser ni inte att Sundlöv och grabbarna skiter fullständigt i vad vi skriver här till exempel. Vi har inget som helst att säga till om. Ändå har dom mage att kräva att vi ska gå varje gång éfter annan och se skithockeyn som bjuds i läkerolen."

Sundlöv och många andra inom föreningen läser självfallet inte allt som skrivs men om du tror att dom inte läser eller påverkas av allt skitkastande så har du definitivt fel.
Det tragikomiska är väl att dom samtidigt får sig ett gott skratt av alla förståsigpåares amatöranalyser.
Och i det perspektivet är det väl ändå en djävla tur att du och många andra tomtar inte har ett dugg att säga till om.
Sen är det ingen som öht har krävt att du ska gå och titta på skithockeyn som presteras.
Eller är det nån som hotat dig med dödsstraff om du inte visar dig i LA?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Bara för att du inte visar dig ofta i Gävle vill kanske några andra stötta sitt lag som dom trots allt bryr sig enormt mycket om. Den bästa protesten vore om alla stannade hemma och ingen gick på en match, det enda som fanns på plats var ett stort plakat där det stod HEJA BRYNÄS FOREVER! AVGÅ SUNDLÖV!!!!
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Förväntar du dig en tjänst inom brynäsleden eller varför slickar du hela tiden rent efter dom? De behöver knappast dina patetiska försvarstal.. Sundlöv ska ut ur Brynäs en gång för alla. Czarnecki ska stanna, han gör precis vad som är möjligt av det B-lag vi ställer upp på grillorna. Eller vad säger du Huge som förmodligen hade velat skicka hela vårt begåvade lag till landslaget.
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Vad är det egentligen som gör Sundlöv till en erkänd analytiker? Vilka meriter? Att han var bra på att mota puckar och blev lovad jobb inom föreningen efter spelarkarriären?
Kommentera