Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122512

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Du tar dina chanser att hitta kryphål för att försvara dina märkliga kommentarer. Det är väl egentligen bara Keb som är värre än dig på just att försvara Brynäs agerande, vad det än gäller. Jag har inte någonstans skrivit att jag stödjer den skit dom håller på med, men det är helt klart imponerande att de trots allt har så stort inflytande på ledningen. Rit-ola hade gjort sitt i aik, och fick därmed avgå. Så gäller på alla jobb, sköter man sig inte så får man gå. Och med tanke på Sundlövs enorma arbetserfarenhet så klart att han sitter kvar sålänge som möjligt på sin post. Hans studiekunskaper skrämmer inte så många där ute i arbetslivet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Gurra88: Själv förstår jag inte varför klubbdirektören beviljar Sundlöv att göra en tjänsteresa under de dagar som under pågående säsong är viktigast för en sportchef. Skulle vilja påstå att det är ett tjänstefel. Både av Sundlöv som har det dåliga omdömet att sticka vid den tidpunkten och av KD som släpper iväg honom.
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Gurra88: "men det är helt klart imponerande att de trots allt har så stort inflytande på ledningen. Rit-ola hade gjort sitt i aik, och fick därmed avgå."

Och hur vet du att Rit-Ola skulle ha avgått pga dessa fans s.k "inflytande" på ledningen?
Det enda inflytande jag isf kan tänka mig att du syftar på är de personhot som förekommit mot Ola och hans familj.
Är det den sortens inflytande du är så imponerad av?

För övrigt avgick väl Rit-Ola dessutom på egen begäran, vad jag förstått.
Men även om det är en omskrivning för att ngn eller några har framtvingat hans avgång men att det ser bättre ut om han självmant avgår, så betyder det ändå inte att det skulle ha varit fansens uppfattning som varit avgörande.
Kommentera