Brynäs IF

713913 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1122557

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huge: Omständigheterna?
Om han skulle värva en AHL spelare borde han förberett sig bättre då inga förstärkningar gjorts.
Om han är ute efter att titta på spelare till nästa säsong har helt fel perspektiv. Om det börjar brinna släcker man väl elden först innan man börjar fundera på försäkringsvillkoren?
Om han enbart var på en studieresa så måste den planerats i god tid och därför sanslöst dåligt timad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huss: Håller med dig i dina synpunkter angående CZ. Nu lär han väl bli tvungen att släppa fram Bertilsson då jag tror det blir svårt att köra återstående matcher med 6 backar. (kan som bekant bli många matcher)

Kritiken mot Sundlöv känns till viss del malplacerad - precis som CZ har ett begränsat spelarmaterial att jobba med så har Sundlöv en klen spelarbudget att jobba med.

Problemet för Brynäs IF är ett svalt publikintresse kombinerat med i sammanhanget otillräcklig sponsring. För att få se på elitseriehockey så måste man betala!

Såg just "stopptid" om Ingo;

"Vänster, vänster, höger, good bye"

Den inställningen måste grabbarna ha när slutstriden inleds!
Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 31/1-09
Huss: Känner som sagt inte till omständigheterna kring resan och därför avstår jag från att spekulera om ev tjänstefel eller inte.
Vore jag Sundlöv så skulle jag förklarat mig på hemsidan och informerat om hur man tänkt och agerat.
Och med tanke på att man tidigare gått ut och förklarat saker som för fansen känns konstiga (tänker ex på hur man resonerat kring fönstret och ev nyförvärv) så kanske det kommer en förklaring även här.

Å andra sidan: ska en ledning verkligen behöva gå ut offentligt och förklara exakt allt man företar sig och hur man resonerat?
Nånstans finns det ju en gräns även här, frågan är bara om var den gränsen ligger?
Kommentera