Brynäs IF

713971 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1123178

Sv: A propósito de nada
Peja: Men en mindre klubb borde väl isf vara ännu mer intresserad av ex ett juniorlån och samarbete i övrigt, vilket väl också skett iom att vi samarbetat med klubbar som ex Oskarshamn och Nybro.
Jag förstår fortfarande inte vad det är som gör Brynäs till en speciellt svår samarbetspartner i dom här fallen.
Skulle man alltför ensidigt ha dikterat villkoren för att samarbeta med en viss klubb?
Är det ett generellt tillvägagångssätt från Brynäs sida och finns det isf ett mönster i beteendet?
Eller var det en engångsföreteelse som kan ha haft sin naturliga förklaring?

Jag vet inte om man vare sig gjort rätt eller fel utan försöker bara utröna på vilket sätt Brynäs är svåra att samarbeta med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Brynäs verkade inte vilja samarbeta så det blev inget samarbete. Jag förmodar att Brynäs trodde att man skulle kunna hitta en lämpligare samarbetspartner, alltså en klubb som ligger närmare än vad den här klubben gör, men detta var en allt för stor förhoppning. Om en allsvensk klubb vill samarbeta är det bara att tacka och ta emot, därför att allsvenska klubbar som vill samarbeta i stor utsträckning växer inte på träd nuförtiden. Det är inte som förut när det var brutal klasskillnad på ES och den näst högsta divisionen. Nu är skillnaden inte så stor, vilket vi säkert kommer att få erfara i KS den här säsongen, och många AS-klubbar har oerhörd potential och framföraltl AMBITION. De har visioner, en långsiktig plan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hudiksvalls HC med nästa års juniorsatsning vore kanon för ett samarbete med Brynäs. Om inte Timrå lagt vantarna på HHC redan dvs.
Kommentera