Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1130866

Sv: Brynäs IF-DIF 21/2
Hong Kong:" Clarence: Linköping i en ev. kvartsfinal skulle smaka mumma."

Jag tror inte vi kan klara ett lag som LHC i en matchserie, men de är och har hela säsongen varit överskattade. Alla har pratat om att Linköping har ett brett material, vilket är just vad de inte har. Jag tror de sinkade guldchansen -09 redan i somras när spelare som Mårtensson och Weinhandl drog. LHC rasade ihop även för två år sen i seriens slutskede. I år tror jag inte de kan resa sig i slutspelet på samma sätt som -07 utan mitt tips är att Linköping blir den stora floppen i årets play off och faller bort senast i semin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-DIF 21/2
Clarence: "Jag tror inte vi kan klara ett lag som LHC i en matchserie, men de är och har hela säsongen varit överskattade. Alla har pratat om att Linköping har ett brett material, vilket är just vad de inte har. Jag tror de sinkade guldchansen -09 redan i somras när spelare som Mårtensson och Weinhandl drog. LHC rasade ihop även för två år sen i seriens slutskede. I år tror jag inte de kan resa sig i slutspelet på samma sätt som -07 utan mitt tips är att Linköping blir den stora floppen i årets play off och faller bort senast i semin"

Jag misstänker att dom är nedtränade och hittar formen lagom till slutspel (spekulationer från min sida). Känns inte heller som en överaskning om Brynäs tappar formen lagon till slutspel.. Men skitsamma, vi tog oss dit i allfall.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-DIF 21/2
Intervjuer med Limpan och Widde efter kvällens seger!
Kommentera