Brynäs IF

713964 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1131622

Sv: Slutspelet 08/09
Jag kan bara inte sluta tänka på hur extremt många här som dömde ut Lindbäck för inte mer än två-tre månader sedan och skrev att det var så tydligt att han aldrig hade det i sig att bli en bra ES-målvakt.

Den där "vad var det jag sa"-känslan är ganska skön ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 08/09
Partyjack: Jag kan villigt erkänna att jag var en av dom som dömde ut Lindbäck då. Till stor del baserat på att Markström då var klassad som ES bäste målis (2:a i "statsen" men av experter ändå i topp). Lindbäck då var inget annat än ett mycket instabilt korthus och hade enorma problem med reumatism. Med det läget tyckte dessutom BIF att det kunde vara en strålande idé att skicka Markström på desillusioneringsläger till Kanada. Något som jag förutspådde skulle leda till att Markström skulle komma tillbaka som ett såll, vilket han gjorde, så där fick jag tyvärr rätt. Men men, ingen är gladare än jag (utom möjligen Huge) att jag hade fel angående Lindbäck.
Hela den där cirkusen med att skicka iväg Markström till Kanada var ett orhört vågspel och det var bara rena turen att Lindbäck växte, för om det kunde varken CZ eller Mormor med säkerhet säga något om. Och, hade inte Lindbäck vuxit som han gjort hade vi legat på kvalplats nu - så mycket är glasklart.

Jag kan bara säga som så, att hade jag varit styrelseledamot och en vd (läs sportchef) hade riskat hela verksamheten på det sätt som gjordes då, samt att han stått i någon gränd och slagits med konkurrenternas representanter, då hade jag röstat för en fockning av honom under vanhedrande former!
Kommentera

Sv: Slutspelet 08/09
Partyjack:
Tror inte JAG var inne och dömde ut han, men jag minns att jag kände en viss oro när markan drog till Kanada.... Men Lindbäck är ju den som hade talangen av de 2 vad jag förstår, så det är rent ut sagt skit-kul att han dominerar som han gör!!
Kommentera