Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1134604

Sv: Slutspelet 08/09
rackham: Som jag skrev förut så tycker jag inte att man ska skämmas även om man åker på 4 raka torsk mot FBK i dagens läge. Brynäa spelarmaterial är inte bra nog för att gå vidare från en kvartsfinal om man kollar på pappret.

Sedan håller jag med dig, det är jobbet med truppen inför nästa säsong som är grymt viktigt. Om man ska komma framåt och utvecklas till ett 5:e-6:e plats lag till nästa säsong krävs oerhört pricksäkra värvningar och smart tänk. Med tanke på Brynäs ekonomiska förutsättningar så måste sportchefen göra ett fenomenalt bra jobb och klara av att locka det spelare som behövs för att klara av att nå 5:e-6:e plats och även ha en bra chans att gå vidare i ett slutspel.

Den stora frågan, är dagens sportchef kompetent nog att värva ihop ett tillräckligt bra lag trots liten kassakista. Jag betvivlar det, men hoppas verkligen att Sundlöv överbevisar mig.

Kan man vara stabila på dessa placeringar så kommer ekonomin bli bättre och bättre och man kan höja ambitionsnivån sakta men säkert, bättre spelare kommer kunna värvas varje säsong och man får även andrum nog till att våga släppa fram duktiga juniorer i större utsträckning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 08/09
MarcusElving:

Realistiskt. Tyvärr... och det är viktigt att rätt spelartyper kommer in.
Kommentera