Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1137533

Sv: A propósito de nada
arnio: "Till och med hockeyskribenterna är dåliga i Gävle. Kanske det börjar där?"

Har tänkt i samma banor där. Inte för att de är dåliga på att skriva, men på att locka publik till matcherna. Visst vore det trist med en blåögd skribent som hyllar hemmalaget i alla lägen, samtidigt som det är synnerligen avtändande när lokala pressen dissar sitt lag.
Balansgång krävs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kristin: Bra skrivet kristin. Jag skulle vilja he set en rejäl satsning i lokaltidningarna från den dag Brynäs blev slutspelsklart. En hel avdelning om slutspelet, intervjuer, statistik, analyser, krönikor, nostalgi you name it. Fan man kunde knappt ana slutspel förren i torsdags efter morgonfikat.
Sen när Brynäs gjort en riktigt bra första match som de dock förlorade så fokuserar GD på att klaga på utebliven publik. Det är löjligt! När klagar dom på att det är lite folk på banymatcher eller innebandy eller basket?

Intresset för Brynäs är enormt mer än 170000besökare i Läkerolen denna säsong, tiotusentals personer följer Brynäs via Canal Plus och säsongskortet flera gånger i veckan.
Sportskribenterna borde fokusera på det sportsliga och sluta klaga på vanligt folk som kanske trivs bra framför TVn eller helt enkelt inte har råd att gå så ofta. De borde ge Brynäs de spaltmeter de förtjänar i förhållande till små kalkonsporter som folk varken följer på plats eller på TV.

Sedan kan man också klaga något enormt på Brynäs egen hemsida men det är en annan diskution.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kristin:

Tänk, jag visste inte att Gävle-tidningar ingår i Brynäskoncernen...
Kommentera